Selvidaglar App store daki my babys heart uygulamasını ya da benzer başka uygulamayı kullanan var mı aramızda ? Paralı olduğu icin boşa gider diye denemeye korkuyorum acaba gercekten gosteriyor mudur
tazecikanneee Selvidaglar ben tiny beat kullanıyorum gayet iyi alıyorum fakat uygulama yüklenmiyor sanırım artık store da yoktu en son
Selvidaglar 19 haftalığım 3-4 gündür tekme atışlarını elimi koyunca hissediyodum bugün hiç hissedemedim
Kardii Selvidaglar uygulamayı bilmiyorum ama bu haftalarda arada hissetmemen normal 20. Haftalarından sonra daha net hissedersin korkma
Dderryaa Selvidaglar 21+3 oldum daha yeni yeni hissediyorum doktora dedim o bile güldü ayrıntılıda şimdiden aonra tek tük hissedeceksin dedi buraya bakıpta canını sıkma
Selvidaglar tazecikanneee bu dedğiniz uygulamayı indirdim şimdi ücretsiz bi uygulama. Karnıma koyuyorum ama kalp atışı sesi gelmiyo
Aslihoros Selvidaglar bende indirdim duydum canım aynı gösterdiği gibi yap karnında gezdir bilmiyorum uygulama doğrumudur
tazecikanneee Selvidaglar karnınızı açın telefonu sola hafif eğin ve bebeğin sırt bölgesini bulun biliyorsunuz ki kalp atısı en iyi bebeğin sırt bölgesinden dinleniyor sonra da anın keyfini çıkarın🥰💓💓💓
Selvidaglar Aslihoros ayyy evet simdi karnımı açıp yaptım kıyafetin üstünden yaparken olmuyo karnımı açınca oldu harika değil mi