newchapter Kızlar bu haftalarda baş ağrısı yaşayan var mı birde gebelik tansiyonu bu haftalarda başlayabilir mi acaba?
beautymom newchapter ben 8 haftalıktan beri yaşıyorum mahvoluyorum dayanamıyorum benim en son ölçtüm de 14 dü yüksekti aslında hergün ölçüp yazıp doktora atmak lazım eğer yüksekse şuan 14 haftalığım magnezyumu hapı rahatlatıyor ama unutup geç attığım da malesef yine başlıyor
samira555 newchapter bende yaşadım çok hemde sinüzit zaten vardı gebeliğimi öğrenmeden daha başlamıştı baş ağrısı ikinci trimester da geçiyor tam hatırlamıyorum ne zaman geçtiğini ama şükür geçti baş ağrılarım sen yine tansiyon takibi yap tabikide çok önemli
newchapter beautymom ay bayadır yaşıyormuşsunuz çok sıkıntılı. Tansiyon için naptınız 14 riskli değil mi
hbi Bende 12+2 yim 1 haftadir baş ağrısı yaşıyorum çok fena oluyor tansiyon iyi ama nabız yükseliyor kalp çarpıntısı gibi yaşıyorum
beautymom newchapter evet riskli ama ben 2. Kez kontrole gittiydim kalp atışını 2. Kez duyduydum ağlamıştım ona bağladım biraz doktorda hergün ölçüp yaz bna at dedi aletim yokki ölçeyim zaten bu aralar mide bulantısından yemek yiyemediğim için sanırım kan şekerimle tansiyonum da düşüyor ti gözüm kararıyor basım dönüyor anlıyorum 😌
yagmur1999 Bende migren var baş ağrısı çok kötü birşey insanda heves keyif bırakmıyor şiddetli olduğu zamanlar duş iyi geliyor bana sonrasında hemen saçlarımı kurutup migren taşı sürüyorum sonra yatıyorum.
newchapter yagmur1999 gerçekten berbat bir şey. Migren taşını nerden aldınız? Ben migren bandı aldım aynı mantık herhalde
newchapter beautymom anladım benim de doktorum bugün ölçüp bana atabilirsin gerekiyorsa kardiyologa yönlendiririm dedi bakalım umarım tansiyon yoktur
newchapter samira555 bende de sanırım sinüzit var çünkü alın kaş civarı ağrıyor çoğunlukla. Birde burun tıkanıklığı da buna sebep olabiliyormuş
kevser009 Ben 13 sonu ve 14. Haftada hep yaşadım baş ağrısını hala da yaşıyorum. Tansiyon da normal ama sanırım hormonlarla alakalıymış
senanurysr06 newchapter ben de 13 haftalık hamileyim bazı günler başımın ağrısından duramıyorum ve tansiyonum da yüksek çıkıyor arada
newchapter senanurysr06 magnezyum kullanıyor musunuz iyi geliyormuş? Tansiyon kaç çıkıyor çok mu yükseliyor acaba
yagmur1999 newchapter migren taşı mentollü bir şey ama çok çok iyi iyiki almışım gerçekten aktarlarda satılıyor trendyoldada var eğer migrenin varsa tavsiye ederim