agilkaya cns5117 benimde adet günüme 2 gün varken başladı adet günümdede oldu yani toplam 3 gün oldu kasık ağrım adet olacak gibi bugün hiç yok çok arada bir bayma gibi anlık bir şey oldu 3-4 sefer gün içinde bugün o kadar ama o ağrı gitti. Göğüs hassasiyetim var birde beyaz kremsi akıntım
csnnm agilkaya mrb benim de rgl 1kasimda oldu ve şuan vajinal akıntı geliyor 2 gündür kremsi gibi ince uzun ve gece idrara çıkma oluyor baska hicbir belirti yok erken gebelik testi yaptım negatif çıktı umutlanmak istemiyorum 😔
cns5117 agilkaya Gidp geliyor o belirtiler anladgm kdaryla normal endişenmeyin benmde öyle göğüslerim sızlıyor güniçinde birkaç sefer bulantı flan yaşamadm hiç henüz herkeste belirtiler farklı diyolar normaldir diye düşünüyorum ben tüp bebekle hamile kaldım çok fazla ilaç ve iğne kullanıyorm vajinal yolla progestan kullanıyorm sürekli ilaç kalıntısı geldigi için akıntı diyebilcegm bir durum yaşamadm
agilkaya cns5117 hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini canım. Benimde Allah nasip ederse 2. Olacak bu bebiş. Bi tane kızım var 5 bucuk yasında. Ama o kadar unutmusum ki bu duyguları hisleri. Sanki ilk defa hamileyim. Çok istedik kızıma kardeş olsun diye ilk denemede oldu çok şükür ama korkuyorum kimyasala falan dönmesinden yarın tekrar kan vericem inşallah yükselmiştir olması gerektiği gibi 🤲🏻🙏🏻 Allah sağlıkla ve hayırlısıyla bizlere nasip etsin evlatlarımızı
Seloloo cns5117 regl olacam sandığım için göğüs hassasiyetim biraz vardı yok oldu. Kasık ağrım bir süre devam etti sonra yok oldu. Şimdi geri başladı 😀
agilkaya Kızlar kan değerim çıktı 48 saat arayla 23 kasım 16,3 25 kasım 74,0 27 kasım 208,8 29 kasım (bugün) 560,7 Nasıl sizce kızlar
agilkaya kizmazzz evet canım ya keseyi ve kalp atışlarını da duyarsam tam anlamıyla sevineceğim. Artık kan vermeyi düşünmüyorum önünüzdeki 5 aralık cuma veya 8 aralık pazartesi doktora gideyim direkt diyorum
kizmazzz agilkaya seninle aynı süreçteyiz şuanda 😍 Bende 3 aralığa randevu aldım kese gözükür inşallah çok şükür kan vermeyi bıraktım sürekli hastaneye git gel yapmaktan yorulmuştum çok şükür bu günümüze🥰