esragny En son adet tarihime göre tam 4 haftalık hamileyim dün test yaptım öğrendim bugün hastaneye gittim doktor daha küçük kan ver bakalım dedi sonuçlar geç çıkacağı için bekleyemedim şimdi baktım e nabizdan 5819 btc değeri
Irem-61 esragny yani bende 4 haftalıkken test yaptırmıştım 104 çıkmıştı 5 bin küsür çok yüksek değil mi ?
Irem-61 esragny erken döllenme de olabilir diye düşündüm ama eğer betan yüksede bu betayla keseyi görmesi gerekmez mi
Elfidanur esragny o da bı ıhtımal belkı erken döllenme de olmuş olabılır bence maşallah de kız kendıne pesıne düşme 😀🧿🐣
mertrugs Beta değeri normal canım çok yüksek değil ki. Kesede doktor baktığında belli olur ikiz olduğu
mertrugs esraahmetaras ben ilk gebeliğimde 3 haftalık öğrenmiştim 13.000 di rakam onda internette herkes ikiz üçüz diyen bile olmuştu bi tane oldu sonunda. Ama rabbim biliyor çok istemiştim şimdi tekrar hamileyim elhamdülillah ikiz buda ve değerler normaldi ilk adete 2 gün kala 89du 2 gün sonra 206 gibi bir rakamdı sonra 435 ti geçen hafta doktor 5 haftalıken keseyi gördü 2 tane kese vardı şimdi yarın kalp atışını dinlemeye gidicem inşallah duyarım🤲
esraezerr Hayır canım tek başına ikiz gebelik belirtisi tabiki değil ama iyi bir tutunma ve sağlıklı gebelik habercisi hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik 💕
esragny Irem-61 devlet hastanesine gittim Son adet tarihimi söyleyince daha gözükmez dedi bakmadı kan istedi bende kan sonucu geç çıkar diye beklemedim yarın gidicem
esragny mertrugs hayırlı olsun insallah benim 3. Gebeliğim diğerleri böyle yüksek değildi o yüzden bi tereddtutte kaldım Sağlıkla kavuşun bebeklerinize
mertrugs esragny Allah razı olsun canım yine en iyisini doktor bilir benim başıma gelmedi ama belkide öyledir hakkında hayırlısı olsun. Hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza
iremhuma Benim 6. Hafta 39 bin dir beta değerim kese zor göründü tek gebelik çıktı betaya çok baglama yüksek değil zaten senin