melike__41 edanursk çıkar 3 gün var ben bütün gebeliklerimi 3.4 gün kala öğrenmiştim eğer elinizdeki testte de silik çıkarsa net olarak var diyebiliriz
melike__41 Shrrbld İnşallah hepimiz güzel haber alırız bende yarın sabah test yapınca atarım buraya şu an elimde olsa yapıcam da yok
kusay1811 melike__41 selam benim bat 5 6 aralık bu ay 2.çocuğu düşündük oğlumdan önce 1 düşüğüm var 3 gündür önceki gebeliklerimde olduğu gibi belim ve karnım ağrıyor ne gibi belirtileriniz oldu sizin hayırlı olsun bu arada
melike__41 kusay1811 ben daha test yapmadım sabah yapcam belim çok ağrıyor ve beyaz krem arada bi su gibi akıntım oluyor kasıklarıma da ağrı var ama bilmiyorum şu an
kusay1811 melike__41 hmm ben de aynı şeyleri yaşıyorum özelikle eğilip kalktığımda çok hareket ettiğimde belimde karnımda ağrı oluyor benim test yapmam için erken bekliycem bakalım
Dwxx Shrrbld ben kaç kez yaptım kuruma bile çıkartmadı canım, day’s doctor yalancı pozitif veriyor diye okumuştum sanki
melike__41 Shrrbld ya ben yapacaktım da koktum dedim biraz daha bekliyim testlerimi aldım ama bi kaç güm daha geçsin diyorum
melike__41 Shrrbld siz n’aptınız yaptınız mı tekrar test sizin ki çok net belli oluyordu bugün yaparsanız daha net çıkar
melike__41 Shrrbld yok yok hayır sizde kesinlikle var tecrübelerime dayanarak kesinlikle olduğunu söyleyebilirim