eed21 Kızlar 23+6 yım bebiş bugün o kadar aşağıda hareket ediyor ki neredeyse vajinama çok yakın hissediyorum hareketleri yaşayan var mı ya
ezgi3452 eed21 Ben de oralarda hissediyorum. Detaylıda sordum daha yeni o da bebeğin duruşundan dolayı öyle hissediyorsun dedi muhtemelen seninde öyledir canım. Bacakları aşağıda olunca oradan hissediliyormuş
eed21 lux38 Benimde erkek. Birkaç gün önce detaylı yaptık sorun yoktur diyip rahatlamaya çalışıyorum ama insan korkuyor
anonim51 eed21 bizde 28+5 günlük olduk sürekli aşağıda hissediyorum ve genellikle sol tarafımda hareketleri herşeyi hamileliğimden beri sol tarafımda
bebitoommmm eed21 detaylıyı nerde ve kacinci haftanda yaptırdın 16 haftaya gircem bende perinotolojiden randevu alıp detaylı ultrason yaptır dedi doktor
anonim51 Marshmellom benimkide kız canım hamileliğimin başından beri sol tarafımda 28+5 günlüğuz ama bir sıkıntı yok şükür
momtobe__ eed21 ben öyle hissettigim zaman tanidik bi ebe var ona sormustum ayaklarini yuksekte tut o gün 2 tane magnezyum al demisti
Fatmanur_0416 eed21 23 +2 bende 2 gündür aşağıda hissediyorum ama benim kanamam oldu ondan sonra bebeğim aşağı indi normalde hep yukarda
eed21 Fatmanur_0416 çok geçmişmolsun normalde benimde hep yukarıdaydı bugün aşağıda hissediyorum. Peki muayene oldunuz mu neden öyleymiş