Migrenligebe Merhaba arkadaslar hepiniz gibi ben de buraya yazilan dogum hikayelerini cok kiskanarak okuyodum, keske sira bana da gelse diye 😂 ama gercekten vakit akip gidiyor. Bel fitigindan ameliyatliyim diye sezeryan istemistim. Ama zaten bebegim 36. Haftada doktorumuzu cok sasirtarak tekrar ters dondugu icin istesem de normal dogum yapamazmisim. 38+6 diye anlasmistik doktorumla ama 38+1’deki muayenemde tansiyonum cok fazla dustugu ve de sekerim oldugu icin riske atmayip o gunun aksaminda sezeryana alindim. Belimden fitikliyim diye anestezi uzmani epidural yapmadi, genel anestezi yapildi. Benim 4. Ameliyatim oldu bu. Belki actigim postlardan goreniniz vardir, 30. Haftada apandisit ameliyati olmak zorunda kalmistim. Hamilelikte ameliyat beni oyle cok zorladi ki sezeryan onun yaninda hicbi sey degildi gercekten. O yuzden bencok cabuk toparladim. Yururken zorlaniyorum, narkoz yuzunden balgam problemim var evet ama dogumdan bir gun sonra toparladim. Hamileligim gercekten zorlu gecti, kasik agrilari vardi ilk haftalarda, tam onlar gecti feci bulantilar basladi, asiri halsizdim hep agladim. Yemek yiyemedim kilo verdim. Bulantilar bitti kusmaya basladim. Demir eksikligi yuzunden hep bas donmem vardi, tiroidim yukseldi hamilelikte, carpinti yapti bende maalesef. Hamileligimin en basindan en sonuna kdr tek basima disari cikamadim,bu yuzdn hamileligim hep evde gecti. 16. Haftada dusuk tehlikesi yasadim, doktor down sendromlu olabilir bile dedi. Ama ben hic inanmadim. Bebegim de gayet saglikli dogdu cok sukur. Adimdan anlayacaginiz uzere migren hastasiyim, kafami yumrukladigim zamanlar bile oldu. Surekli bitsin artik dogurayim artik diye soylendim ve sonunda dogurdum 😂 Ama gercekten bebegi gordugunuz an o upuzun surec hic yasanmamis gibi geliyor 😍 6 mart aksam 6’yi 6 gece dunyaya geldi oglum. Henuz alisabilmis degilim, hala hamile gibi hissediyorum 😅 sezeryanin en kotu yani bence daha dogrusu genel anestezinin, bebegi dogurdugunuzu anlayamiyorsunuz cikis anini gormediginiz icin. Su anlik alisma surecindeyiz, goguslerim feci bi sekilde aciyor emzirirken malesef, bebegim emzigi cup cup emiyor ama memeyi emmekte cok basarili degil henuz. Her sey yavas yavas bi duzene girecek. Allah bu guzel duygulari yasmayi isteyen, hak eden herkese nasip etsin insallah.
Nalkan Migrenligebe gözün aydın cnm benim bende 2 hafta sonra genel anestezi ile sezaryen olacağım uyandığında çok ağrın oldu mu cnm ?
Yasemincifci Migrenligebe ay kuzum benim ne zorluklar cekmişsin geçmiş olsun bak o zorlukların mükafatınıda almışsın gözün aydın❤️
Migrenligebe Nalkan herkesin aci esigi farkli gercekten, ben dayanilmayacak agri hissetmedim. Oturmasi kalkmasi biraz zor oluyor tabii, ama dayanilmayacak olcude degil kesinlikle