asil15 esrayce her gebelikte belirti olmuyor şuan 25 haftaya giriyorum toplasanız 3 yada 4 defa mide bulantısı yasadim
yascdem esrayce bende senin gibi öğrendim regl e 1 gün kala 7 çıktı şimdi 8 haftalık oldum canım bende kasık ağrısı çok vardı ama adet gibi değil büyüme ağrısı gibi bide belde ağrı vardı oda ağır kaldırmışım gibi bir ağrıydı ama
yascdem esrayce bide bende sabah bulantısı oldu çok hafif sinsi sinsi bide uykuya yatkınlığım vardı normalde 5 6 uyurum sadece.
esrayce deletedmom43191 20 Kasım’da adet günümdü perşembeye denk geldi aradan hafta sonu geçti pazartesi sabah gitti kan verdim salı günü çıktı ozaman 5. 7.6 çıktı şimdide vermedim hftaya pazartesi randevum var asıl doktora gidecem
ylnydgd esrayce 48 saatte bir kan verip 2 kat artışı görmeniz gerekiyor sağlıklı gebelik olduğuna kanaat getirmek için. Sağlıkla gelsin
esrayce deletedmom43191 göremiyoruz biz kendimizi merak ediyoruz sen kimsşn ben kimim bi resmine bakuım deriz
deletedmom43191 esrayce 😅😅 benim instagram sende olsa bile beni yine göremezsin ki fotoğraf paylaşmam ben kendi adıma hesap ve akrabalarim arkadaslarim ekli ama dışarıdan baksan fake hesap ne foto var ne bisey
deletedmom43191 esrayce 😅😅 benim instagram sende olsa bile beni yine göremezsin ki fotoğraf paylaşmam ben kendi adıma hesap ve akrabalarim arkadaslarim ekli ama dışarıdan baksan fake hesap ne foto var ne bisey