salihaci Kızlar asla çözüm bulamıyorum su içsem su kusuyorum ilk gebeliğimde kullandığım bir ilaç vardı oda fayda etmiyor takviyelerimi bile alamıyorum içtiğiniz bir ilaç varmı pazartesi doktoruma gideceğim sorup en azından onu kullanırım
Gamzeee__ salihaci çok geçmiş olsun Prilam verdi 2 gece 1 gündüz iç ama çokta ise yaramadı 11+5 daha bi ilerleme yok
Gulaydgncy salihaci 7.haftadan itibaren prilam kullanıyorum. Prilam içmeden önce hava bile kokuyordu sürekli kusuyordum. Şu an 27. Haftadayim ve hala kullanıyorum bulantılarım henuz bitmedi
aslaninannesiii İlk gebeligimde bende de hiç biri etki etmemişti onzyd diye bı ilaç vermişti ve buda olmazsa başka veremem demişti şuan 2. Gebeliğim 7+6 haftaligim hiç bişey yiyemiyorum bütün gün uyuyorum neredeyse
salihaci aslaninannesiii Bende şuan öyleydim ilk gebeliğimde bu şekilde geçmişti yani doğum çocuk falan hiç birşey korkutmuyor ama şu bulantının 9 ay sürecek olması hayattan soğuttu
salihaci Gamzeee__ Bende kullanıyorum 8 haftalığız ama hiç bir etkisi yok ya ilacın içeriği değişti ilkinde 4 sene önce kullanmıştım bi faydası vardı şimdi boşa içiyorum gibi napcaz bilmiyorum ya
aslaninannesiii salihaci aynen öyle yani evet sonrası da zor ama en azından daha kendinde oluyosun şuan sanki zoraki ayaktayim oda oğlum olduğu için ocakta4 yaşına girecek oda okula gitmediği gün çok zor geçiyor okula gittiğinde de sürekli uyuyorum başka türlü gecmiyo
Gamzeee__ salihaci Allah yar yardımcınız olsun İnan cenaze modundayim çok çok zor geçiyor cuma gideceğim muayene acil bulantı için ilaç 💊 Prilam 0 etki
salihaci Gamzeee__ Hepimizin Allah yardımcısı olsun gerçekten hiç etkisi yok inşallah fayda görecek bir ilaç bulursunuz bende pazartesi gideceğim bir çare bulurum umarım
salihaci aslaninannesiii Benimkiside Şubat’ta 4 yaşına gidecek geçen sene kreşe gitti sıkıldı gibi olmuştu bu sene bilerek göndermedim seneye göndermeyi düşünüyorum çocuğa kahvaltı bile hazırlayamıyorum zar zor öğüre öğüre çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun
aslaninannesiii salihaci amin inşallah okul iyiki var olmasa bende ne yapardım bilmiyorum çok zor oluyo hafta sonunu gecinemiyoruz oda anne nezaman iyilesiceksin diyo sürekli 🥹
salihaci Gulaydgncy İlk gebeliğimde prilamı kesmişti bende ama hangi aydı hatırlamıyorum onda da 9 ay kusmuştum sanırım buda öyle olacak ya hiç azalacak gibi durmuyor
salihaci nils_ Normal su içemiyorum inan ki o kadar kötü hatta Su içince daha çok midem bulanıyor yaşamayan bilmez hahaha