zeynaa16 Kadriyeince hakkınızda hayırlısı olan umarım en kısa zamanda olumlu sonuçlarla karşılaşırsınız 🙏🏻🤲🏼🌱
zeynaa16 Dinolisoo bende pcoyum ama hiç bi belirtisini taşımıyorum. Nasıl uyguladınız sürecinizi anlatırmısnız?
zeynaa16 Byzz61 Devlette aşılama ücreti tüp bebek bölümüne eşten alınan örnek için sadece 500₺ ödeme yaptık. Birde kullanılan iğneler toplamda 2-2,5 tuttu diyebilirim. İlk aşılamam özel hastanede yapılmıştı 30-35bin gibi bi miktar verdik. Özel pişmanlıktır.
Zarifokur zeynaa16 merhaba bir şey sorabilirim miyim? sperm az olduğunda aşılama yapılıyor mu ? Birde acaba ikinci çocuk için aşılama oluyor mu ? Devlet için soruyorum .
Forumcu zeynaa16 Aynen öyle bizde 3 sene önce özelde 40-50 bin civarına yaptırmıştık ödediğimiz paranın faturasını bile vermediler acemiliğimize denk geldi pişman olduk sonradan
Byzz61 Kelebekkkk34 evet bende öyle biliyorum alınmıyor diye ama bir sonra ki gidişim ve sorucam şimdi gonal f 75 başladım bakalım. Yok canım İstanbul’da değilim ben samsun
zeynaa16 Byzz61 GONAL f 300 37.5 ile başladım yumurtam 19mm olunca çatlatma yaptım. Şuan aşılama+4 günündeyim. İnşallah isteyen herkes muradına erer.
zeynaa16 Zarifokur devlet hiç çocuk sahibi olmayanlara ücretsiz denilecek şekilde yardımcı oluyor. Ama 2.çocuk içinde olur ücret değişir diye tahmin ediyorum. Sperm azlığı hakkında bilgim yok doktorun karar verir uygun olup olmadığına. Direk tüpte yapabilir belki.
mom28_ Byzz61 erkekte sperm hareket sorunu olunca belki faydalı olabilir ama genel olarak hiçbir sorun olmadığında ortalama %10 şans normal ilişkiyle hemen hemen aynı demişti doktorum kadında sorun olunca tüp kist vs çokta faydalı degil tutmuyor cogunlukla çok nadir belki
pinarok nr0900 tüp sıvı doluysa spermler nasıl yumurtanın yanına gidecek . ? Asilamada spermleri rahmin biraz ilerisine bırakıyorlar tüpün içine atmıyorlar ki . Bence hsg de yaptır. Hsg yapılınca da tupler açılıyormuş diye duydum
nr0900 pinarok hsg de hidroselpinks süphesi oldu ama baska doktor zararlı değil kapalı sadece asılama yapalım dedi. Allah doktorlara düsürmesin cidden kızlar her biri farklı sey söylüyor
Zarifokur zeynaa16 çok teşekkür ederim aslında bir gidip denemek lazım yaşım 34 hani o yüzden belki karşılarlar bilemedim
Forumcu Byzz61 biz bugün yaptırdık prof du bizimkide araştırma hastanesinde 1200 gibi birşey ödedik iğnelere de 1.500 ödedik
zeynaa16 Forumcu acemilik maalesef öyle oldu. Aşılama olumsuz olsa bile tüp için devlette devam ederim. Hocam çok iyi özel gibi hissettim telefonla arayıp randevu veriyor doz ayarı yaptırıyor. Vs vs