melissa_cicek esrskr Bence de kız canım benim ki erkek ultrason da baya belli oluyor bu şekilde olmuyor 16 haftalık olmasına rağmen, ilk fotoğrafta boş yani bacak arası
sevacano esrskr benim bebeğin de hep boyle gorundu canım hep erkek çıktı şimdi netleşdi de bazen o boşluk olması yanıltıyor da
esrskr Snowel arkası dönüktü yan durmuyordu doktor bacak arasına bakmaya çalıştı nub çıkıntısı falan hic yok zaten
edaabykl esrskr benimde boyle bosluk var gibi bidde bacagin tam ortasinddan degilde yandan assa duruyo gibi ama benimki boe ucunda iki cizgimsi gibi sey var erkege benziyor dedi 14.haftamda o görüntüye gore dedi ama bana cok degisik geldi duruşu
esrskr edaabykl yukarda yazılanlara göre erkek bebeklerin çıkıntısı çok net ve dik oluyormuş size doktor gösterdi mi çıkıntıyı
edaabykl esrskr ya benimki cok uzun zaten bi bakiyom pipi bi bakiyom bacagin tam ortasindan gelmemis yandan geliyor ama sivri ucu iki cizgi var buyuk epey yani testis bise göstermedi bu görüntüye gore erkege benziyo dedi
edaabykl esrskr ikilk testimde bitane riskim yuksek cikti trizomi 21 onun icin yarin fetal dna vercem 9 gune belli olur orda net