esrskr Bi doktorum kız dedi erkek dedi sonra başka doktorum kız dedi ama belli olmaz dedi detaylı ultrason bekle dedi sizce nedir cinsiyet
zehraulger3838 esrskr arada kordon var canım çünkü mesafe var kaç haftalık son ben 20 haftaligim banada kıza benziyoe diyorlar ama ent bişey söyleyemeyiz diyorla ki erkek olsa net belli olurdu zaten
esrskr mervesdoruk evet ama ikinci resimde çıkıntı var sanki dimi kız organı o kadar belirgin oluyor mu bilgim yok
esrskr zehraulger3838 15 haftalık gitmiştim canım 20 haftalık hala belli olmuyor mu detaylı yaptırdın mi
esrskr serra04 alttaki resimde biraz çıkıntı var sanki o kız organı midir bu kadar çıkıntı oluyor mu bilmiyorum
zehraulger3838 esrskr detayliya haftaya gidicem inşallah sıra bulabilirsem gittiğim bütün doktorlar kıza benziyor dediler
esrskr seher_3590 alttaki çıkıntı klotoris cikintisi mi pipi mi acaba anlayamadım kordondan ayrı duruyor biraz
esrskr zehraulger3838 gönlündeki gibi olsun canim sağlıkla dogsun 🌸 daha önceki haftalarda ultrason görüntüsü var mi