rmyysgngr Ben 38 günlük hamile olduğumu öğrendim ve günde bir paket sigara içen biriyim şu aralar bırakmam gerektiğini bildiğim için günde on taneye veya beşe düşürmeye çalışıyorum yardımcı olabilecek var mı benimle aynı durumda olan var mı
cinderella rmyysgngr bende içiyorum önceden paket alırdım haliyle kendime şimdi eşime işe giderken bana 2-3 adet bırak diyorum zor oluyor ama o gelene kadar onunla idare ediyorum gelince de 1 tane fln daha içiyorum işte günde 4-5 adet anca
Zeynepnazlikarayel rmyysgngr hep hamile olduğumu öğreneyim bırakırım diyordum asla öyle olmadı asla bırakamadım 21 haftalığız şuan hep dua ediyorum allahım sana emanet diye biliyorum kötü ama içmediğim zaman yaşadığım stres daha kötü yalnız değilsin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 😔
iclalbak rmyysgngr iki çocuğum var ikisinde de ilk 3 ay tiksindim içemedim sonra başladım ve baya içiyorum 10 dan fazla
Baloglus rmyysgngr Ben ilk gebeliğimde direk bırakmıştım ama şimdi bırakamıyorum. Bende 6 haftalığım günlük 2 tanede kalıyorum ama tamamen kesemedim.
Nazanemre Maalesef bende bırakamadım ikinci gebeligim ilkinde de birakamadim tiksinmek için çok dua ettim Allah’a ama ne ilkinde ne de bunda tiksinmedim
ayse2121_ Ben ilk gebelikte ve şuan iknci gebelik yine kulaniyorum ne kadar kendini sinrlarsan daha çok içmek istiyorsun Kendi sinrlandirma deme günde 5 veya 10 ilk gebelikte bunu yapıp daha çok strese grip çok içtim şuan ikinci gebelik ve kendimi sinilandrmiyorum ve günde an az 5 6 içiyorum bı bakiyirum ertesi gün bir ortama giriyorum 10 tane içiyorum yani yapcak bişey yok
ayse2121_ ayse2121_ zaten hamilelik ilerledikçe sigrayi dusncek vaktin olmuyor kimleri tiksiniyor kimileri de azaltiyor
madamoschino Günde 10 adet falan içiyordum hamilelikten önce, şuan 30 haftalığım bazen 2 bazen 3 adet sabah-öğle-akşam 🥲ama keşke tamamen bıraksanız başkalarından cesaret alıp içmekte iyi değil kimde nasıl etki edeceği belli olmuyor Allah korusun 🥹
Nazlim11 Benim de ikinci gebeliğim maalesef içiyorum ilk gebeligimde icmiyordum hamile kalmadan 2 sene önce bı vesile ile bırakmıştım sonra bahane arıyor insan kardeşimi kaybettim ve bunu bahane bilip basladim şimdi 5+2 günlük hamileyim paket almıyorum 2-3 adet sigara yi bı iki duman çekip söndürüyorum ama tamamen bırakabilecek miyim bakalım uyanınca ilk sigara içen bı insanım günde 1 paket içiyordum