Bumah Off evde cok bunaldim istanbuldayim havalar soguk bebisle cikamiyorum bi yere tekim televizyon izlemeyi hic sevmem nasil zaman gecircem bilmiyorum 😀
Balbebek012 Bumah çocuğu lahana styla yapıp kar da kış da çıkıyordum ben ,🥰 tavsiye ederim kendiniz i hep dışarı atin yürüyün parka gidin bir çay kahve içmeye gidin
Bumah Aa-44 yok kiz bende oyle diyodum dogumdan once hatta esime birakip havuza falan devam edicektim birakamiyorum 😀
Aa-44 Bumah kız bunu ilk bebişim de yaptım onuda kendini de sıkı giydir banklar da kitap okurdum yağmur çamur yokken çıkın kız
Bumah mlsmrtgl ayy hic sorma evde inan ki yapcak bisey bulamiyorum gelin evine sardim 😀 onu izliyorum
Aa-44 mlsmrtgl yüzde bi milyon haklısın 2.ye gebeyim. Evdeki yorgunluğum işi gecemiyodu işte ne kadar iş yapsamda dinleniyor uz. Güya erken doğum riskim için evdeyim evdeki daha çok yoruyo 😀
peroksizom mlsmrtgl ay öyle demeyin o kadar yoruldum ki yıllardır çalışmaktan doşum izninde dinlenirim diye düşünüyordum yanlış mı düşünüyorum 😅😅😅
mlsmrtgl Aa-44 işe gidip iki çift laf etmek bile terapi 💆🏻♀️ benimde düşük riskim var raporluyum ama evde ne yapacağım bilmiyorum. Oturdum yaprak dökümü izliyorum sıfırdan 🤣
zynpknt Bumah korkma şapkasını falan tak zaten puset örtün vardır rüzgara doğru yürü pusetin tentesi koruyo onu önünde de sen oluyosun zaten
Balbebek012 Bumah hasta olsun annesi bağışıklığı güçlenir bak emin ol evde durdukca hava almazsa çıkmazsa o çocuk emin ol daha çok hasta oluyor
kimchikimdi Bumah Temizlik, bebek bakımı, eski diziler izleme ve kitap okuyorum dpqnrlanfkw+ tiktokta takılıyorum