Superisibeyza Bebeğin ultrason gelişimi haftasının gerisinde cıkıyor kendim kilo alıyorum ona yaramıyor galiba ne yemeliyim içmeliyim 😔
aysgl330633 Superisibeyza bebek haftasını yakalayan bi yiyecek içecek yok ki zaten doktorlar hep söylüyor özellikle balık ve ızgara bol sebze diye ben öyle besleniyorum haftasıyla uyumlu
MhysaTheGreat Superisibeyza ben düzenli kefir içerdim avokado muz yumurta kaşar yerdim zeytin 6-7 tane günlük kefiri açtıktan sonra 3 gün içinde tüketecek şekilde bebeğim hep 2-3 hafta önden gidiyordu
suragungor Superisibeyza süt, peynir, yumurta, yogurt, balik , et ,ceviz badem , meyve (muz ozellikle) tavuk,hindi, avokado , saf zeytinyagi, tatli patates
MhysaTheGreat Superisibeyza muzu 1 taneden fazla tavsiye etmem kabızlık yaptığı için avokado da ben haftada 2-3 bitiriyordum yarım yarım günlük kaşarı istediğiniz kadar yiyebilirsiniz kefiri de kesinlikle öneririm hem sizin bağırsak sağlığınız için hem de bebeğe kilo aldırması için
aysgl330633 Superisibeyza bende et hala öyle şu an yumurtayı yiyebiliyorum en azından midenizi bulandırmayan şeyler yemeye çalış Allah sağ Salim nasib etsin İnşallah
1aleynax Yumurta avakado ceviz badem fındık yeşil yapraklı sebzeler et ürünleri bunlar bebeğe kilo aldıran besinler bide muz var