senaminikce Özel hastane olarak da düşünebilirsiniz hangi doktor hangi hastane kadın doğum iyilerinden giden varsa yardımcı olabilir mi?
bkuzu00 senaminikce ilk doğumumda lokman hekim hastanesi özgül özgan çelikel ile süreci tamamladık gönülden tavsiyemdir harika bir doktor
aysgl330633 senaminikce gebelik riskiniz varsa özel hastaneye gidebilirsiniz ama sorunsuz ilerliyorsa Hacettepe çok iyi benim yüksek riskli olunca Centrum kliniğe gidiyorum
AycaY59 senaminikce ben güven hastanesi ayrancı sedef ramoğluna gidiyorum cok memnunum hastaneden de doktordan da.
gorkemakdmr senaminikce derviş özer meşrutiyet caddesinde kliniği var doğumu lokman hekimde yaptırıyor
senaminikce bkuzu00 tamamdır çok teşekkür ederim hala ordamıdır doktor yani gitsem bulabilir miyim hocayı
senaminikce aysgl330633 devlet hastanesi hiç ilgilenmedi o yüzden özele gitmek istiyorum tanıdığınız varsa yardımcı olabilir misiniz?
senaminikce gorkemakdmr çok teşekkür ederim medicana koru hastanesi medikal da tanıdıklarınız varmı kadın doğum doktoru için
aysgl330633 senaminikce Recai Pabuçcu Kadın Doğum hastalıklarında Türkiye’nin önde gelen isimlerinden muayenesi biraz pahalı ama doktor çok iyi Çankayada
senaminikce aysgl330633 çok teşekkür ederim eşim gelince bi konuşurum hepsine bi bakarız gideriz inşallah iyi bir yer bulurum