ozlemyilmaz60 Akseec gebelik testi yaptın dimi negatif geldi pike yakın gözüküyor yarın pik olabilir ama bence yarın tekrar bi gebelik testi yap canım
Akseec ozlemyilmaz60 bu kadar koyuluğa gebelik olsa testte çıkardı diye düşündüm ama yarın tekrar yapayım eğer gebelik değilse de yumurtlamadır inşallah
mercimegin_annesiii superstar_00 sorunuza görsel ile cvp vermek istedim bende ovulasyon testi ile adete 5 gün kala öğrendim bu şekilde En üsteki iki çizgi koyu olan son yaptığım adete 5 gün kala alttaki silik sizin dediğiniz gibi
hilalaselll4 superstar_00 bunlardan birisi de benim iki gündür pik çıkıyor anlamış değilim en geç yarın olmam lazım test yapmaya da çekiniyorum
mercimegin_annesiii hilalaselll4 yardımcı olabildiysem güzel ☺️ yani benim bildiğim silikten koyuya gidiyor ben o en üstekini görünce gebelik testi yaptım pozitifti kan testim 38 idi
Mutlubiriol [silindi] Benim adetim 6 gün geçmişti test yaptım negatifti şimdi 10 gün oldu yapmadım daha uygulamaya göre 10 gün gecti döngümün de 37. Günü sence bekleyeyim mi pozitif çıkma ihtimali var mı