Elifsemra 24 Kasım öğretmenler günü’nde kesisiz dikişsiz çok güzel bir doğum geçirdim gece 3′te başladı ağrılarım yavaş yavaş sonra sabah şiddetini arttırdı 5 dakikada bir ağrılarına dönüştü ölene kadar ağrıları kendim karşıladım sonra saat 1′de hastaneye gittim hastaneye gittiğimde 6 santim açığım olduğunu söyledi doktor sonra direkt doğumhaneye götürdü doğumhanede nst’ye bağladılar saat 14.30′da kızıma aldım kucağıma benim doğum hikayem böyle çok kolay oldu öncesi de ağrıları evde karşılamam iyi oldu dikişsiz kesesiz çok güzel bir doğum gerçekleştirdim hepinize kolay doğumlar diliyorum 😊😊
aycicek_ Elifsemra gözün aydın Rabbim hayırlı uzun ömürler versin 💐 sizede çok geçmiş olsun. Bu süreçte herhangi bir spor yaptınız mı acaba pilates yürüyüş vb ? Herkes gibi bende dikişsiz bir doğumu çok istiyorum ama bunun devlette mümkün olmayacağını söylüyorlar yine de nasip diyorum Allah isterse her şey olur.
Glhayat_54 Ne güzel Açılman cok güzel ilerlemiş bu yüzdende cabuk olmuş.. Saatlerce günlerce sancı ceken ama açılması olmayan,ilerlemeyen cok insan var malesef.. Acılma cabuk olunca doğum anıda hızlı oluyor ve pek bişey anlamıyosun☺ Benimde öyle olmuştu ki benim sıfır sancıyla açılmam olmuştu doğum esnasını cok hatrlamıorm hersey hızlıca olunca.. Keşke herkes bizim kadar şanslı olabilse.
Hediyenuk37 Çok afedersiniz hemoroid problemi yaşadınız mı sonradan benim doğumdan sonra hep başıma geliyor normlde yok, acaba ben mi yanlış nefes alıyorum yoksa yanlış ikiniyorum, normalmi hep doğumdan sonra başıma gelmesi
Slmslm Elifsemra Bnde 2 gün önce geldi ve gün içinde akıntı hep kahve tonlarındaydı bugün normale döndü ama sancılarım hep düzensiz bi oluyor bi olmuyor sizce bu durum normal mi
eed21 Elifsemra doğru bende öyle düşünüyorum ne yaşanırsa yaşansın kokusunu duyunca biter Allah’ın izniyle