agilkaya Neden sizce kızlar ? Göğüslerim 10 gündür dokunamayacak kadar ağrıyordu. Bugün tamamen geçti neden acaba ??
Seloloo agilkaya benim de başta ağrıyordu sonra ağrımamaya başladı, beta artışı güzelse belirti sonradan kaybolsa da sıkıntı olmuyor
1234smgl agilkaya kafanı böyle doldurma bak beta değerin çok güzel artmış 2 katından bile fazla bir hafta sabret bakalım
agilkaya Seloloo adetim yarın 27 kasım. 23 kasımda adete 4 gün varken 16,3 çıktı beta 25 kasım dün adete 2 gün varken 74,0 çıktı. Bugünde göğüs ağrım tamamen geçti. Ama kasıklarımda ara ara batmalar devam ediyor
Seloloo agilkaya Ben de 6 gün kala 16 beta ile öğrendim, 2 gün sonra kam verdim 3,5 katı artmıştı. Sizinkiyle aynı durumdaydım. Mühim olan beta artışı belirti çok etkilemiyor. İnşallah böyle güzel devam eder artışınız 🥹🤲🏻
agilkaya Seloloo inşallah bakalım yarın yine 2 hün oluyor kan vereceğim aynı saatte inşallah artış beklendiği gibi güzel olmuştur 🙏🏻🥹
CananYusuf 12 gün âdet gecikme var 19 Kasım’da kan verdim, sonuç 0.2 çıkmıştı. Bugün tekrar kan verdim, bu kez 2.0 çıktı. Acaba neden böyle oldu?
Seloloo agilkaya aynı yer olursa çok daha iyi olur her yerin değeri farklı oluyor aklınızda bulunsun 🥰
agilkaya Seloloo aynı yerde vereceğim ikisinide acilde verdim yine acilde vercem Allahın izniyle güzel çıkar inşallah. Bir şey daha sorabilir miyim ben unutmuşum gerçekten kızım 5 bucuk yasında ☺️ iki gün kasıklarım çok belirgin ağrıdı gaz sancısı adet sancısı karısımı arada batmalı falan bugünde ara ara hafif ağrıdı akşam üstü oda geçti. Normal mi acaba yerleşme bitince ağrı geçiyor mu
Seloloo agilkaya başta yerleşmede hiç ağrı bilmedim lekelenmem de oldu ama sancı vs olmadı göğüs hassasiyetim vardı o da geçti birkaç gün içinde. Sonrasında kese gördükten sonra kasık ağrım başladı 1,5 hafta kadar sürdü o da geri geçti.
agilkaya Seloloo anladım canım. Benim ilk kızıma hamileykende adetime 4-5 gün kala kasık ağrım vardı adet olacak gibi sonra öğrendim 1 hafta falan daha devam etti
Seloloo agilkaya 2 aylık olana kadar bilmedi benim kuzenim, lekelenmeyi regl sanmıştı o kadar belirti sıfırdı 😀
agilkaya Şimdi kan sonucum çıktı kızlar. 2 şer gün arayla 23 kasım 16,3 25 kasım 74,0 27 kasım 208,8 çıkmış 🥹🥹(Bugün) İyi mi ??