tgbnur41 kullandığım takip programına göre 3 gün geç kaldım ve bel ağrılarım,akıntı değişikliği mevcut ama hem evde yapılan testlerde negatif sonuç aldım verdiğim kanda da hcg değerim düşük çıktı sizce nasıl takip etmeliyim ?
Dilaraclkalav tgbnur41 gecikmeniz 1 haftayı aşarsa hamilelik olmadığından emin olduktan sonra doktor kontrolünde söktürücü kullanın bence en sağlıklısı bu ne kadar erken sökülürse düzen o kadar bozulmamış olur
Dilaraclkalav tgbnur41 merhaba eğer ki hamileliği çok istiyor ve düşünüyorsanız böyle psikolojik gecikmeler de yaşanabiliyor bende de olmuştu bir kaç kez ve hatta bir sürü hamilelik belirtisi yaşadığımı düşünüyordum. Çok isteyip düşündüğünüz için beyin vücuda öyleymiş gibi sinyal gönderebiliyormuş. Çok bilimsel şekilde açıklayamadım ama anlaşılırım umarım 🤭
tgbnur41 yorumlarınız için teşekkür ederim tabi ki her kadın anne olmayı ister düşünür ama şuanlık öyle bi planımız yok tabii Allahtan gelene bişey diyemeyiz ama stressiz bir dönemimdeyim ve çoğu şey hayatımda yolunda ilk defa bu kadar gecikince acaba mı dedik bizde ihtimal versik en güzeli beklemek olcak sanırım…