Merhaba hanımlar doğumuma son 2 ay kaldı biraz riskli bir gebelik geçiriyorum geç bile kaldım eksiklerimi almak için ama hastanede yatmaydı taşınmaydı derken fırsat bulamadım eksiklerimi şimdi almaya başladım ikinci kez kızım olacağı için kıyafet alışverişi hiç yapmadım şimdilik bi hastane çıkışı alacağım ve gördüğüm beğendiğim olursa alırım diye düşündüm bebek arabası ve puset de annem almak istedi o alacak bende trendyolda sepet oluşturdum sepette göğüs pedi bebek bakım çantası pişik kremi küvet filesi tarak biberon temizleyici ve biberon temizleme fırçası kundak şeklinde uyku tulumu (kış bebeği olacak ve kaynanamın evinde kalıyorum yatak odama soba kurmayacağım) ağız temizleme pamuğu giyilebilir göğüs pompası göğüs ucu kremi bebek şampuanı ve yağı göğüs kalkanı ve ıslak mendil sepete bunları ekledim bebek bezi olarak bimin bezini kullanacam beşiği kızımdan kalan var zaten battaniye vs çoğu şeyi var aklınıza gelen şeyleri yazar mısınız evde varsa almam ama yoksa geç olmadan onları da alayım benim aklıma başka bir şey gelmiyor