G3434 Baklavaseverim yargılayanları hiç anlamıyorum kahve süper bişey ben günde 3 fincan kahve içerdim hamile kalmadan önce🫠😁 nerede oturuyorsunuz yakinsak kahve arkadaşı olalım🤭
Baklavaseverim G3434 Ben de çok severim ama midem sorunlu benim her gün her gün içemiyorum aşkım hemen bu aralar ara vermek mecburiyetindeyim 😂 İstanbuldayım ben
G3434 Baklavaseverim bende günde küçük bardakla 2ye indirdim 3ten mecburrr🤭😁 bende İstanbul. Neresiii
melaly Baklavaseverim kesinlikle yaz. Deniz,havuz , enerjimin yüksekliği. Yaz akşamları…balkon sefaları ahhh kış gelince evden çıkılmıyor
bebektwo Baklavaseverim yazı nemın olmadığı yerde sevıyorum terlemek yok hava da sıcak güzel yanı sonbahar alerjı donemlerım grıp olmamam lazım ağır gecıyorum kışı da sevıyorum aslında
Sss1947 Baklavaseverim ilkbaharı severim dahada sevemem :)) kış evi sıcak olanlar için çok güzel ama malesef dışarıyı insanları düşünmeden edemiyorum
Baklavaseverim Sss1947 Evet o konu da haklısın sobalı evler için de zor durumu olmayıp petekleri açamayanlar için vs
deletedmom43191 Baklavaseverim soğuk havaları sevmiyorum 😒 soğuk olunca sinirleniyorum evde bile kombiyi yuksek yakıyorum soğuğa asla tahammülüm yok
Baklavaseverim deletedmom43191 Ev de benim de tahammülüm yok ama soğuk havada gezmeyi çok seviyorum 🤣🤣