seydademir61 Peranatolojiden randavu aldım egıtım arastırmadan once kadın doğummu gormesi yönlendırmesı gerekiyor kızlar dırek randavu verdı ama
Miyosss seydademir61 perinatolojiye direk randevu alınmıyor kadın doğunun alan açması gerek. Size alan açılmış demek ki
busra34__ seydademir61 direkt verdiyse size yeşil alan açılmıştır normalde ben MHRSye girince perinatolojiye randevu vermiyor kadın doğumun yeşil alan açması gerekiyor o şekilde randevu alınıyor. Direkt verdiyse sorun yok
defnearen seydademir61 bende sizin gibi kendim perinotoloji bölümüne randevu aldım 21 haftaliktim perinotoloji doktoru bana demişti doktorunuzmu yönlendirdi diye bende hayır kendim randevu alıp geldigimi söyledim devlet Hastanesi’ne gitmiştim muanemi oldum
3boysmom seydademir61 bende rizede yaptırdım asude hocaya ama önce kadın doğum bölüm açmıştı. belki doktorunuz açmıştır size önceden
seydademir61 3boysmom ıkılı test dortlu test bırz problemlı cıktı snra doktorum dedı gt diye bı gorun bırsey dcem nasıl bırı pekı rizede gdıyorum bnde asude hanım nasıl kac dk ılgılendı