merakvetas nasılsınız? umarım iyisinizdir 🥰 ben fetal sonucu bekliyorum bu ara onun heyecanıyla geçmek bilmiyor 🌸
merakvetas ghostty maşallah tebrik ederim 🥰❤️❤️ amin inşallahhh🥲 ortalama kaç günde sonuç çıktı acaba?
merakvetas ghostty çok teşekkür ederim🥰 ben cuma günü kan verdim araya haftasonu girdi bakalım nasıl olacak 🥲
ghostty merakvetas benim de haftasonu girdi ama sanırım cumartesi çalışıyorlar. Mesela arkadaşım ankara da yaşıyor onun 3. 4. güne çıkmıştı. En geç 1 hafta demişlerdi bana da ama erken çıktı şükür🥰Sizin de yarına falan çıkar bence🤗
merakvetas ghostty çok sevindim erken çıkmasına 🥹 bende Ankara’da yaşıyorum eurofins firmasına yaptırdım Fransa’ya gitti . umarım kısa sürede belli olur 🥰❤️
ghostty merakvetas yaa sizin yurtdısına gittiyse normaldir o biraz daha gec cıkıyor. Ben gen testi yaptırdım o firmada kendime, geç çıkmıştı bizim de italyaya gitmişti. Eskiden daha uzun sürüyordu tabi şuan gelişmiştir😊
merakvetas ghostty evet muhtemelen biraz daha geç çıkar🥲 çok teşekkür ederim cevabınız icinnn🌸 sağlıkla büyütelim inşallah 🫶🏻