Kızlar ultrasona göre şu an 8 haftalık hamileyim. Son bir buçuk haftadır pembe akıntım oluyordu. Cuma kontrolüm vardı gittim kalp atışını duydum, bebek görüldü her şey yolunda görünüyordu ama pembe akıntıyı söyleyince doktor progestan fitil verdi 12. Haftaya kadar kullan dedi. O gün ve ertesi gün olmadı pembelik bende ilacı aldım ama kullanmaya başlamadım. Pazar günü ped dolduracak yoğunlukla kırmızı kanamam oldu progestanı kullandım acile gittim düşük riskin var sürekli yatman lazım fitile de devam et dedi gönderdi ama hiç içime sinmedi. Ertesi gün yeniden polikliniğe gittim bebek iyi, kalbini dinletti, kese düzgün kanama alanı da yok dedi şükür. Ama kanama istemediğimiz bir durum bu yüzden düşük riski demişler dinlenmen doğru dedi. Progestanın iğnesini verdi 2 gündür ondan devam ediyorum ve hala pembe, kahve bazen kırmızıya çalan akıntılar oluyor fazla yoğun değil ama var yani. Çünkü pek dedikleri gibi yatıp dinlenmem mümkün olmuyor 3 yaşında kızım var temel ihtiyaçlarını gidermek için illa ki peşindeyim ama fırsat buldukça oturup yatıyorum. Size soracağım bu şekilde erken dönemde kanaması olup sonra sağlıklı doğum yapanlar varsa pozitif tecrübelerinizi duymaya ihtiyacım var. Ayrıca riskli gebelik geçirenlerin tavsiyelerini bekliyorum. İlk trimesteri atlatırsak bu durum düzelir mi sizce çünkü gerçekten her hareketimde stres oluyorum ama hareket etmek zorundayım.