Ebuses H-a-t-i-c-e hakkımızda hayırlısı olsun o halde 🥰 bende ya yarın ya perşembe günü gitmeyi düşünüyorum bakalım ne diyecekler :)
Elsanur Sizdenbirii1 sancım yoktu nst de de yoktu . Suyum azalmıştı. Açıklığım vardı canım doğum oldu
TKumsall Sizdenbirii1 sancı çıkınca yatış veriliyorlar normalde açıklık olmasına gerek yok düzensizdir o zaman
Sizdenbirii1 TKumsall yani bilmiyorum ki canım düzenli olsa doktor bırakmazdı bencede ama ben hep sancım varmış gibi hissediyorum karnım cok sertlesiyo kasılıyo o an agrı oluyo ama demekki doğum sancısı kadar düzelnli değil
Mutlusonsuzz Sizdenbirii1 canım dün sabah 37+0 da doğum yaptım çok şükür sadece yarım saat kaldı geldi yanıma sonra 2.400 doğdu 🥰💙
irem_zengn Sizdenbirii1 bugün 35 haftalık nst de benimde sancılarım 100 çıkıyor açılmam da var 3 cm fakat ben sancılarımı hissetmiyorum sancınızı azaltmak için herangi bir serum yada ilaç vermediler mi
Sizdenbirii1 irem_zengn serum vermişti doktor 35 haftada sonrada adalat diye bi ilac vermişti ama benim sancılarım öyle düzelmedi yarın 37 haftalkk oluyorum artık doktor alalım dedi açılmam yok ama sancım hala var
irem_zengn Sizdenbirii1 ben de sancımı hissetmeyi bekliyorum bebeğimin kilosu iyi olduğu için ve ciğer geliştirici olduğum için doktorum küvezlik bir durumu olmaz dedi
Sizdenbirii1 irem_zengn bana doktor ciğer geliştirici icin baya gecmişti 35vhaftadan sonra bişi fark etmiyor demişti ama bakalım canım hayırlsıı olsun sen rahat ol hiç değilse ciğeri geliştirici vurulmuş size