Sevval_66 Kızlar bugün ikinci aşılama tedavisine başladık. Hiç ümidim yok sırf tüp bebek raporu için yaptırıyoruz. Ama belki bi mucize olur tüp bebeğe gerek kalmaz aranızda aşılama ile hamile kalan var mı? 🥹
_Nazendeem Sevval_66 ben ilk aşilamam kimyasal olmuştu ikincisini oldum doktor olmazsa tüp bebek dedı ropar için yapmamiz lazım dedi öyle diyince çok üzülmüştüm çok şükür gerek kalmadan ikinci aşılamam tutmuştu darısı başınıza olsun inşallah güzel düşünün güzel olsun inşallah ama bazen olması yetmiyor nasıpte yoksa yoktur 25 haftalık bebegıme doğum yaptım ve kaybettim inşallah sizin sonu güzel olur kucağınıza da alırsınız ❤️
mucizem2geliyor Ben 2.asilamayla kalmıştım şuan oğlum 2 yaşına girecek ve kendiliğinden de hamile kaldım sonra;) 20+4 hamileyim kızıma umudunuzu asla kaybetmeyin bn 7.yil uğraştım da oldu ilk oğlum
Sevval_66 mucizem2geliyor yaa 🥹 allah bağışlasın bana da dua edin. Bizim de 2.5 yıldır olmuyor sürekli hastane doktor maddi manevi çok yıprandık. Bu süreçte neler yaptınız neye dikkat ettiniz
mom28_ Sevval_66 bende sebepsiz infertiliteyle 3 kez aşılama oldum negatif tüp bebeğe başladım çikolata kistlerim olduğu ortaya cıktı boşuna aşılama yaptırmıssın dedi aslında ilk baştaki doktorumda aşılama düşük şans %10 demişti normal ilişkiyle aynı demişti yinede yaşım genc diye sansımı denemiştim geriye dönüş olsa 3 kez aşılama yaptırmazdım tabi herkesin süreci farklı olumlu sonuc alanlarda var inşallah sizde güzel haberi bu sefer alırsınız
bus2109 Ben 2. Aşılama da üçüzlere hamile kaldım canım şuan 10 haftalığız rabbim sana da hayırlı ve kolaylıkla nasip etsin 🤲🏻 yediklerime dikkat ettim aşılama sürecinden önce de sonra da her gün yumurta nar muz ev yemeği güzel bir kahvaltı yaptım o dönem çalıştığım için tam buğday ekmeğine sandviç yapıp yiyordum sigarayı bir kaç ay önce bıraktım kahve çay sınırlı ceviz badem tükettim paketli gıda yemedim artık zaten yemem yasak öncesinde nasıldın bilmiyorum ama aşılamadan sonra yediklerine dikkat et sen elinden geleni yap takdir Allah’ın hayırlısı olsun inşallah 🥰
Sevval_66 bus2109 maşallah 🧿 çok sevindim sizin adınıza. Ben de bugün ilk iğnemi oldum ama hiç dikkat edemedim ilk gün daha diye bir de stres eklenince kötü beslendim baya🥹 yarından yarından sonra her şeye dikkat edicem. Daha önce hiç gebe kalmış mıydınız?
bus2109 Sevval_66 gonalf ile mi yumurta büyütüyorsunuz benim ilk aşılama klomen ovitrelle ile yapılmıştı tutmadı ikinci aşılama gonalf ovitrelle ile yapıldı bu tuttu çok şükür Evet benim de ilk gebeliğim daha önceden kimyasal felan olduysa bilemiyorum her ay düzenli kan vermedim bende bir problem yoktu eşimde sperm hızı problemi vardı çok şükür o da yıkama sonrası güzel rakamlara ulaştı ☺️ Beslenme konusunda geç kalmamışsın ben bir an başlığı aşılama yapıldı diye okudum henüz çok başındasın umarım bu sefer tutunur 💕
Sevval_66 bus2109 evet gonalf kullanıyorum. İlkinde de gonalf kullandım ama negatif oldu umarım bu sefer olumlu olur sağlıklı bi şekilde. Ben de daha önce hiç hamile kalamadım eşimde ileri hız ve morfoloji sorunu vardı ama vitaminlerle düzeldi. Umut oldunuz teşekkür ederim 🥹💖
bus2109 Sevval_66 yıkama sonrası düzeliyor inşallah eşinizin sonucu da düzelir eşimde yıkama öncesi toplam hareketli %30du yıkama sonrası toplam hareketli %70e çıkmıştı doktorum da bu değeri çok güzel bulmuştu çok şükür tutundular ☺️ rica ederim ne demek inşallah herşey gönlünüzce olur 🌼
Sevval_66 _Nazendeem çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde çocuk sahibi olursunuz siz de🌸 iyi dilekleriniz için teşekkür ederim 🥹🫶
Sevval_66 mom28_ çikolata kisti nasıl ortaya çıktı peki? Nasıl fark edilmemiş o ana kadar merak ettim. Amin inşallah
mom28_ Sevval_66 zeynep kamilde oldum aşılamaları onlarda herkesin dosyasına açıklanamayan yazıp gönderiyolar bnce 3. Aşılama sonunda var yazmıslar gözlem formuna onuda tüp bebek doktoruna götürdüm o net olarak anlattı açıkladı