Engusa Fnur6435 ben 20 lerden sonra almaya başlamıştım şu an 32. Hafta 7 kg falan oldu. Rutinde ne yiyorsam o kadar yiyorum ekstra bebek için beslenmiyorum
gizarden Fnur6435 ben de ilk hamileiğimde 19. Haftamda almıştım 33 de doğurmuştım 7 kiloyla. Şuanda da 16. Haftamdayım -2 kilodayım sanırım yine 20 lerden sonra almaya başlarım. Ben de her zamanki gibi bezleniyorum ekstra birşey yemiyorum paketli gıda normalde de yemem pek şuan iştahımda az hiç yemiyorum.
Fnur6435 Engusa ben de 13. Haftadayim aynı kilodayim çok almak da istemiyorum bazen fazla kaçırsam da dengelemeye çalışıyorum
Engusa Fnur6435 normal beslenmeye ekleme yapmayıp hamileyim diye paketli ve aşırı şekerli ürünleri tüketmeyince biraz daha kontrollü ilerliyor süreç bence çünkü doktorum zaten bebek senin yediklerinden beslenir ekstraya ihtiyaç duymaz ilk aylarda demişti
HappyKiwi Hafta dolacak, 20 kilo aldim. 5-6 aylik olana kadar normal yiyin. Beni bilkent hastanesinin brosuru yaniltti. Sundan yiyin, bundan yiyin, su kadar yiyin gibi normalden fazla yenilecek sekilde bilgi veriyordu. Zorla yedigimi hatirliyorum. Sonra midem buyudu, hep kilo alip durdum. Siz bu hataya dusmeyin. Zaten vucut ihtiyaci varsa aşerir, acikir vs, 6. Aydan sonra bebek daha hizli buyudugu icin ondan sonra yemeler baslayacak ister istemez
Fnur6435 HappyKiwi ben de şu an iştahsızlık var hatta normalde tatlı çok severim hiç istemiyorum tatlı yemek falan. Çevremdeki herkes sen bi de son ayları gör orda zaten çok yiyorsun alıyorsun falan diye korkutuyor.
Engusa Fnur6435 ben normalde de iştahlı biriyim 🥲 canımın istediği her şeyi yapıp yerim sağlıksız ve aşırı miktarda olmamasını gözetirim sadece hamilelikte de öyle sürdürdüm ayrıca bir aşerme veya iştah kabarması olmadı.
Engusa Fnur6435 hamilelikten sonra başlayan bi iştahsızlıksa mide yanması, bulantı vs ye bağlı olabilir ben bulantı sorunu hiç yaşamadım o yüzden iştah kapanması olmadı açıkçası
Kimya Ben 15. Haftadayım. 5,5 kilo aldım şimdiden dikkat etmedim hiç zaten kilolu gebeyim. Bundan sonra dikkat edeceğim. Sağlıklı besleneceğim.