Meleekdincc Seda_nur4760 bişey olmaz Allah’ın izniyle canım bende ara ara içiyorum çok canım isterse 1 bardağı geçirmiyorum tabii hararetimi alıyor ama bu aralar canım çok istiyor fakat 1 yudum alınca tiksiniyorum içemiyorum vücudum kabul etmiyor 😃
Havin49_ Seda_nur4760 öneri değil sorduğun için ilk gebelikte hiç içmedim eşim izin vermiyordu arada bir yarım bardak şuan ikinci gebeliğim içiyorum çinkü anca içimin yanması geçiyor
Gozdeeeeeee Sizi yanlış yönlendirmek istemem ilk gebeliğimde ağzıma sürmedim yasak dediği Herşeye uydum doktorlar kesinlikle önermiyor ama ikinci gebeliğimde içtim 34. Haftamdayım hala canım istedikçe çay bardağı kadar içiyorum
kimchikimdi Seda_nur4760 Valla hamile olmadan önce kolayi 4 5 yıl rahat içmedim ama hamileliğin son aylarında günde bir bardak olmak uzeri hep ictim dayanamıyordum
Seda_nur4760 deletedmom43191 maşallah benimde 2. İlk gebelikte pek içmiyordum ama buna çok canım istiyor
kimchikimdi Seda_nur4760 İç canim benim annemin kuzeni içerdi aynı zamanda hamileydik kan da yapıyormuş doktoruna da demiş diyordu trendyoldsn özünü alıyordu hep
akkoyun21 Seda_nur4760 Bence sık olmuş olur haftada bire ne dersiniz yada iki olsun 😂 asitli içecek önerilmiyor çünkü