asng Kızlar test yaptım dayanamadım negatif çıktı. Adetime 2 gün var böyle pozitife dönen var mı ya gerçekten iyi şeyler duymaya ihtiyacım var galiba
elanurg asng Bende merakımdan 2 gün kala test yapmıştım negatif çıkmıştı. Adetim geciktikten sonra yapınca pozitif çıktı. Olabiliyor adet tarihinizin geçmesini bekleyin. Hayırlısı olsun🌸 Rabbim gönlünüze göre sonuç versin.💕
[silindi] asng benimde ilk gebeliğimde öyle oldu adetten önce negatifti adet pozitif çıktı şu an benimde bat 27 bugün test negatif çıktı bekliyorum
dilaadeniz21 asng evet canım bende adetten dört gün önce yaptım silik bile yoktu iki gün sonra yapınca ikinci çizgi hemen çıktı ama düşük yaptım şimdi yine bekliyorum benimde bat 28 bu sabah negatif çıktı çok üzüldüm ister istemez o negatifleri görmek zor bende adetimi bekleyecem artık
hannemisali asng Ben de sizin gibiyim. Bat 27 Kasım, test yaptım baya negatif çıktı ama biraz zorladım 😅 inşallah bu ay iyi sonuçlar alırız. İçimdeki şüphe devam ediyor, sanki bu ay bir şey var gibi. Hayırlısı bakalım
asng elanurg âmin Allah razı olsun Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah ben de hayırlı sonuçlar alırım inşallah senin gibi❤️
asng [silindi] ben de bugün dayanamadım test yaptım negatif’i görünce moralim çok bozuldu acaba iki güne değişir mi diye kendi kendime düşündüm bir sorayım dedim başına gelen var mı diye inşallah gönlümüzdeki olur arkadaşım güzel haberler alırız
asng [silindi] ben de normal adet belirtileri var sanki yani ekstra bir şey hissetmiyorum biraz bazen belim ağrıyor bir de göğüs hassasiyetim var normal adet belirtilerim o yüzden ayırt edemiyorum sende ne var
asng dilaadeniz21 erken yapmak insanı maalesef üzüyo ama yapacak bir şey yok dayanamıyor insan artık adetimi beklemem gerekiyor inşallah bu ay hayırlı haberler alırız hepimiz
asng [silindi] inşallah vardır da ondan böylesindir Rabbim sana da bana da isteyen herkese nasip etsin beraber bekleyelim bakalım
asng hannemisali aynen öyle ben de felaket zorladim bir görseniz testin içinden geçtim resmen🤣 ama negatif . İnşallah güzel sonuçlar alırız Rabbim nasip etsin inşallah