[silindi] Çok zormuş… kürtaj kelimesi dışardan duyulduğu kadar basit değilmiş. Maalesef bugün 15 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve gitti. Allahtan geldi Allaha gitti çok zor çok… Ama nasip değilmiş. Allahım tekrarını yaşatmasın. Acımı hafifletsin❤️🩹
Sert1110 [silindi] başınız sağolsun Rabbim bir daha yaşatmasın bende 3 ay önce kürtaj oldum kalp durması sonucu gerçekten çok zor Allah’ım sabrınızı versin inşallah🤲
yorgunannis [silindi] Allah sabır versin yardımcın olsun canım çok zor gerçekten tez vakitte yeri dolar inşaallah🌸
[silindi] yorgunannis Amiin inşallah ilk bebeğimdi ilk heyecanım. Allahım inşallah acımızo hafifletir tekrar aynı heyecanı nasip eder.
[silindi] momica amin inşallah Allahım dayanamayacağı acı vermez kimseye geçecek sabrını verecek inşallah
Sevgiiss [silindi] yaaa seni taaa beta artışından hatırlıyorum çok üzüldüm. Başın sağolsun. Rabbim acını hafifletsin🙏
[silindi] Sevgiiss olmadı maalesef 15. Haftaya kadar nasip oldu. Allahım nasip etmedi inşallah tekrar sağlıklı gebelik nasip eder bu sefer kucağıma almak nasip olur.
[silindi] anneoluyorummm103 çok teşekkür ederim inşallah geçecek. İzi kalacak ama geçecek Allahın izniyle.
Sevgiiss [silindi] inşallah canım rabbim sağlıkla nasip etsin bazen olmayınca olmuyor ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten 😔
beriii47_ [silindi] başınız sagolsun. Nasıl anladın bi belirti varmıydı bende 10 haftalık kalbi durdu aynı açıyı yaşadım rabbim tekrar nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
beriii47_ [silindi] kürtaj oldunmu insanın elinin boş dönmesi kadar zor bişey yok bende belirti hissetmedim kısmet nasip işte