nergiss123 eszeyb3 Amin inşallah. Rabbim kolaylığını da verir. Benim de oğlum 23 aylık 2.bebiş doğduğunda 30 aylık olacak çok zorlanacağimı düşünüyorum. Çünkü oğlum aşırı hareketli.
zeyka İlk gebelik yüzümde dediğiniz küçük sivilcelerden çıkmıştı kızım oldu 2. gebelik cildim çok güzel oldu yine kızım oldu şimdi 3. ye hamileyim yüzüm ilkinden de beter döktü oğlum olacak 😛
Fuunndaaa nergiss123 bende 23 haftalık kız bebekler bekliyorum bugüne kadar hiç lekelenme yaşamadım biraz genlerle alakalı galiba
darkbluee nergiss123 amiin siz de sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 😊 ilk aylarda mide bulantısı olmuştu oğlumda hiç olmamıştı onun dışında aynı gibi
cicekanne8 nergiss123 oğlumda hiç yaşamadım cildim bebek gibiydi gerçekten , kızımda ise çok kötü olmadı yine, şuan ikinci kızım olacakmış cildim aşırı sivilceli ve lekeli ben inanıyorum açıkçası doğruluk payı yüksek ✨
nergiss123 cicekanne8 Ay inşallah darısı bana hayırlısı ve sağlıklısı ile bir kızım olsun çok istiyorum🥰 Siz de bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah🤲
sudeli4 nergiss123 Benm oğlumda yüzümde lekeler oluştu boynumda birden minik minik benler çıktı kendimi hep aynadada kötü hissediyordum dedilerki kız bu güzelliğini alıyor ama öyle olmadı oğlum oldu cnm 20 haftadan sonra bebek gibi oldu yüzüm ama 😂