Nurhyat01 Kızlar yenidoğan kıyafeti kaç adet almalıyım kaç ay giyer o kıyafeti yardımcı olur musunuz?
Herseydenbiktim Nurhyat01 Ben 5 6 takım yenidoğan takımım vardi 1 ay kullanmadı 2. Belki 3. Haftanın sonunda giyemedik. Bence 3-6 alırken bile az al Ben aldım küçük gelmeye başladı 6-9 olarak fazla alabilirsin canim biz 2 ayligiz 6-9 kıyafetlerini giydiriyorum yeri geliyor 6 aylık olan var onu giydiriyorum 3-6 olanlar bile olmamaya başlıyor yani oluyor ama kendisi rahat etmiyor sanırım
iii95 Yukarı çıksın ya ben de aynı şeyi soracağım. Doğumum martın ilk haftası. 2 tane tam hastane çıkışı alayım 2 tane alt üst diyorum. 3-4 tane uzun kollu zıbın 3-4 tane kısa kollu. 2-3 tulum 2-3 sadece alt. Yeter sanki? Anladığım kadarıyla bir ay falan giyiliyor yenidoğan. Tabii çocuğun kilosuna falan da bağlıdır illa ki.
Nurhyat01 iii95 sağlıkla gelsin inşallah benim de ocak sonu şubat başı diye tahmin ediyor doktorum. Yenidoğan kiyafeti az aldım çok giyilmiyor dedikleri için ilk gebeliğim benim ama acaba az mı olur diyorum kendi kendime yenidoğan takımıni 30 gün giyebiliyormus sadece
Nurhyat01 Herseydenbiktim teşekkürler ben de yenidoğan takım 2 adet aldım 5li olanlardan 1 takım da 10lu alacağım yeterli diye düşünüyorum çünkü herkes yenidoğan çok giymiyor dediği için az tutacağım gereksiz harcama yapmayacağım.
iii95 0-3 ay için de yine kısa kollu uzun kollu karışık olmalı sanırım Nisan mayıs arasına, yine alt alayım sadece zıbınla giydirmeye ve 3 tane gibi tulum. Yine 0-3 aya da 3 tane falan alt üst takım gerekir mi ki?
senos15 Nurhyat01 canım 3 tane yetmez çünkü yenidoğanı nerden baksan 1 aydan fazla giyiyorlar ve bazen günde 3 kere bile takım değiştiriyorsun örnek sabah kalktı çıkarttın banyo yaptı 1 takım kustu kaka çiş vs 2 takım bide sağlık ocağı günleri var orda da mesela gelince üstünü değiştiriyorsun her ihtimale karşı bence 5 den fazla olmalı kurutma makinen yoksa hemen kurumuyor bide