yavuzayse busrax_ ben geçen ay innovita testi yaptım 3 tane ucude daha belirgin çıktı sonuç 6 gün sonra adet oldum valla
Nevagibi busrax_ kuzum ama bugün 9. Gün zaten çıkmama ihtimali de var, benim awox 9. Gün testimde hayali çizgi vardı sadece ben görüyordum yok gibiydi zaten 11. Gün net çıkmıştı o yüzden beklemede kal 11. Gün yap inşallah çıkar
GULLMOMMY busrax_ en alttaki foto da daha belj cnm postunu görürken dua ettim ay inşallah vardır die şimdi de ediyorum inşallah doğrudur bu yıl çıkmadan senin güzel haberini duymak istiyorum inşallah vardır içimden bir ses var diyo hadi hayırlısı olsun cnm 🤲🥰
busrax_ GULLMOMMY canımm allah razı olsun. bugün laboquick test yaptım negatif çıktı sanırım innovita yalancı pozitif verdi çok üzgünüm 🥺
busrax_ Nevagibi bence olsa çıkardı 🥺 bu ay da elim boş regl günümü bekleyeceğim çok moralim bozuldu böyle de yalancı olmaz ya
Bukad busrax_ canım daha çok çok erken. Ben kimyasal gebelik yaşadığımda 11. Gün test yaptım negatifti. 12. Gün pozitifti
GULLMOMMY busrax_ hayırlısı olsun cnm inşallah zamanı vardır belki erken de olabilir test yapmak için
Allysworld busrax_ bende de 2 gün önce prodoctor ile böyle çıktı hatta daha belirgndi ama bu sabah yaptığımda negatifti. Yalancı pozitif ya da kimyasal oluşabiliyor. Üzülmemek için çok ümitlenmeden beklemek en iyisi. Sağlıkla kolaylıkla kavuşalım inşaallah canım🐣
ayse988 busrax_ canım hem çok erken hemde İnnovita çıksa direk belli olurdu hayali gibi bu zaten bekle biraz tekrar yaparsın
Minamom_ busrax_ ah kuuzum ya ben sana awox al dedim bunu bikaç kişi de daha gördüm böyle çıktığını da dün üzmememk için demedim ama daha günümüz var herkeste 9. Günde çıkacak diye bişe yok kaset testler zaten geç gösteriyor benim umudum var daha çok günümüz var 🙏🏻
busrax_ Minamom_ eczaneye söyledim canım awox getirecek saat 2 gibi. internetten sipariş vermiştim ama hala gelmedi o bende eldekilerle deniyorum
Minamom_ busrax_ iyi bari kuzum hadi inşallah hayırlı haberler ama içtiğin sıvı alımını da dikkat et bi süre bişe içmede