iremkzltepe AynurrBYK ben ilkini 20.haftada yaptırmıştım karma olanı acaba diyorum ondan sonra mı oldu çünkü tetanoz olup Rahmi kısalan kadınlar yorum yapmıştı
AynurrBYK iremkzltepe olabilir benimde doktorum özellkle dedi erkrn doğumu tetikleyebilir geçç yaptır tetanozu diye 2 erken dopum öyküm var çnkü biri su gelişi biri rahim kısalıgından
iremkzltepe AynurrBYK 2.dozu yaptırmayım ben o zaman sizin kaçıncı haftalarda oldu erken doğumlarınız ve müdahale edilmedi mi
AynurrBYK iremkzltepe ilkinde suyum geldi 32+5 te 2. Si 29 da fark edildi açıklık başlamıştı 33+5 kadar duruldu sancım geldi doğdu. Doktorunuza sorun olabildiğince geç yaptırın ne olmaz😉
Masmavi- iremkzltepe bende 20. Haftada yaptırmıştım 3 gün sonra kontrole gittiğimde kısalmam fark edildi ondanmı oldu emin değilim o yüzden korkudan 2.yi olmadım erken doğumu tetikler diye
iremkzltepe AynurrBYK birde ben 2022 de tetanoz olmuştum hastane stajı için biraz ondan da içim rahat ama karma olan için 27 32 arası öneriyorlar onu erken yaptılar canım sıkıldı
AynurrBYK iremkzltepe benmde 2019 da ilk hamileliğimde 3 doz tamamlamıştım bnda sadece 1 doz yeterli dedi 30 da oldum suan 32 haftalığım