Bucuruk85 Anneler size bi sorum olacak biraz saçma olabilir ama kafaya taktım 33 haftalığım bebeğimin kilosu gayet iyi ama ben hiç kilo almıyorum zayıfım ve yüzüm kaşık kadar yani sanki açlık grevinde gibi görünüyorum çökmüş görünüyor yüzüm neden öyle oluyor ben kendim kilo almak için napmalıyım bu arada ilk 3 ay çok kustum 9 kilo verdim 8 ayda da toplam 2 kilo aldım anlayacağınız 7 kilo verdim herkes kilo alır ama ben zayıflamış hamile oldum vucudum hadi neyse yüzüm çok çirkin duruyor
Nusema25 Bucuruk85 bnde almam sadece karnim alir yuzum az kilo alir ama yine zayif olurum bizim gibi olanlar genelde yediklerini bebeğe verirler oyle tahmin ediyom kilo alanlarinde bebisleri cok kilo alamiyo her zaman degilde bnm girduklerim oyle
Haticecinar Bucuruk85 takma canim bende 2.5 kg aldim daha napalim bizde zayiflar olarak bu sekilde dogurucaz sanirim🙈😂
Esraks Bebekte ve sende bi sağlık sorunu yoksa çok kafana takma. Zayıf hamileler çok fazla. Emzirirken iyi beslenirsen alabilirsin. Ama sende halsizlik, kansızlık, vitamin eksikliği falan varsa doktora bir danış derim. Özellikle kansızlık doğumda zor olur.
Bucuruk85 Esraks kan tahlilleri normal çıkıyor ama iştahsızlık var ve kendimi sürekli halsiz hisediyorum bi insan yemek yemekten bi halsiz yorgun düşermi😔
Esraks Bende kan tahlili yaptırmıştı hastanede. Hiçbirşey çıkmamıştı. Sonra sağlık ocağına gittim. Dediler ki biz herşeyine bakıyoruz ayrıntılı. Orda demir eksikliğim ve kansızlık çıkmıştı. Belki sende de vardır. Yemek yiyemiyorsan meyve yemeye çalış. Çok iyi gelir. Bende yemek yiyemiyorken sadece meyve yiyordum.