G12s_18 Kızlar nasıl geçiyor bebisler nasıl günleriniz belli mi benim belli değil normal doğumu bekliyorum 🥰
ikiprensannesii_ G12s_18 berbat geçiyor mide yanması halsizlik 34 +3 günlüğüz 22 Aralık’ta gün aldık 🥰🩵
Daisyy000 G12s_18 35+1 ödem başladı davul gibi oldum. 21-22kg aldım 🥲 Nasipse aralık 18-19-22si gibi sezaryen günü olur gibi duruyor
Emineyakupoglu Bende 36+5 günlük hamileyim geçmiyor kesinlikle 3 ncü hamileliğim normal doğumu bekliyorum ve ölü balık gibiyim
321duru123 irem_zengn 2023f bende 34 haftalığım kasilma ağrı nst de sancı çıktı bu 34 haftada bir sorun var ama ne anlamadim oysaki 40+ larda 2 doğum yapmış olan ben çok şaşırdım ne yordum kendimi nede bisey yaptım şaşırdım yani
Zumruduanka160 35 haftalığım gram enerjim yok sürekli uzanmam gerekiyor .. aşırı iç sıkıntım var birde depresyondayım
[silindi] Yarın 35. Haftayız kontrol günümüz, -1 kg ile devam ediyorum, ikinci gebelik ama çok sıkıldım biraz bişey yapıyım ağrım artıyor tedirgin oluyorum, 17 aralık sezaryen günümüz bekleyeceğini düşünmüyorum sağlıkla gelirler inşallah
senem0987 36+4 çok şükür ne ağrım ne sancım var sadece bebek pozisyon aldığı için yürüyüşlerde baskı yapıyor ve arada mide yanması normal doğumu bekliyorum bende haftasonu çatı muayenesi var bakalım ne diyecek doktorum
4567788 34 haftayım doktorum ocağın ilk haftasına dedi (sezeryan olucak ) o zaman 39 haftamda olacağım hatta 40 büyük ihtimalle o zamana doğumum başlamış olur ve sezeryanda neden bu kadar ileri bi tarih verdiğini anlamış değilim
minikari G12s_18 35 haftalık olduk mahvoldum ya sürekli tuvalete gitme hissi gece uyuyamıyorum karnım sürekli sertleşip düzeliyor sancılarım da oluyor bakalım ne zaman gelecek minik 🥹 bide bu ay taşındık benim için ekstra zordu
Helink G12s_18 34+2 hayırlısı ile 25 Aralık tarih verdi ama nefes alamıyorum geceleri yatamıyorum yatıp kalkamıyorum zorlanıyorum çok karnım davul gibi oldu resmen nefes alışverişim yatış pozisyonum bunlar çok zorluyor bir de tansiyonum çok düşüyor