Prensannesi111 Artimed Erken Gebelik testi, yalancı pozitif çıkardığını biliyorum o yüzden kararsız kaldım. Çatlamanın 14. Günü sizce var mıdır ?
ebrudefnee Prensannesi111 çizgi görünüyor fakat emin olmak için farklı markayla tekrarlayabilir veya kan verebilirsiniz
zfrnemos Prensannesi111 benımde bu testtendı 12 gunluk ogrendım catlatmadan 12. Gun yanı hayırlı olsun ınsallah dogrudur
Slmcnmyeniben Prensannesi111 benimkiler bundan daha netti malesef yalancı pozitf aldım siz kan verin en iyisi
threebabysmom Tüm gebeliklerimi bununla öğrendim şuan biri 6 yaşında diğeri 1.5 yaşında 6 haftalıkta hamileyim ben hiç yanılmadım şuana kadar var gibi zaten canım en net kan vermen olur 🙂
ygmrzmra13 Prensannesi111 çok erken olduğu içinde böyle çıkıyor benimde öyleydi sonra kan verince cıktı
Nevagibi Prensannesi111 kuzum bariz görünüyor ama marka güven vermiyor inşallah vardır yarın başka markayla yapsana 🫶🏽
cansumine Prensannesi111 merhaba bende dün yaptım aynı bu şekildeydi adet günüm yarın normalde sabah tekrar deneyeceğim insallah hepimiz güzel haberler alırız bat ne zaman