kubra62_ Kızlar şuan 17+3 um yarın doktor kontrolüm var perinatolji için kayıt açar mı 20. Haftada derayliya girmke istiyorum yardımcı olurmusnuz
aysegulk07 kubra62_ bende 17+3 de gitmiştim yeşil alan açıyor devletten randevu alabilmen için bilgi verir zaten
kubra62_ babymom2026 cinsiyet belli mi canım bana 16 haftada %90 kız dedi ozeldeki ama ilk defa o dokotra gittim hiç de guvenemedim çok umursamadı detaylıca inşallah net olur
kubra62_ powerpuffgirlss randevu bulunuyor mu çünkü haftası geçerse olmuyor Cok doluluk oluyor mu acaba develet hastanelerinde
babymom2026 kubra62_ evet 15+5te yüzde yüz erkek dedi doktorum özelde devlete de gittim geçen hafta değişmez erkek dedi
powerpuffgirlss kubra62_ evet detayli da randevu cok oluyomus benimki ozel ama anca o zamana verdi ama illaki randevu bulursun 1 ay sonrasina
ylnydgd kubra62_ 21+2 de gittim ben hoca çok iyi zamanlama 19-20 de küçük oluyor dedi 1 hafta daha erteleyin bence
kubra62_ ylnydgd büyük ihtimalle o zamanlara anca bulurum 20 de bulacağimi sanmıyorum yarın gudicm 4 hafta sonraya almaaya çalişicam
zehraulger3838 kubra62_ 20 den sonra ypiliyor canım ben 20 haftalık oldum bu gün bu hafta yada haftaya gidip yaptircam