291ftm suzan1234 Allah razı olsun 🤍 sağlıkla gelsinler kavuşalım inşallah 🌸 can sıkıntısı ve stresten uzak durup perinatolog takipli olmanızı öneririm 🌸
291ftm suzan1234 Evet yeşil alan açıyorlar durumunuzdan bahsederseniz sürekli takibiniz perinatoloğa geçer. Benim şu an öyle mesela
291ftm Alone Merhaba 🌸şu an tekrarlamadı tansiyon normal gidiyor kan ve idrar değerleri de normal ama artık her hafta kontrole gidiyorum
Alone 291ftm çok şükür. Teşekkür ederim yanıtınız için. Bende tekrar gebelik düşünüyorum son gebeliğimde gebelik zehirlenmesi yaşamıştım da tekrarlarsa diye korkuyorum illaki
291ftm Alone rica ederim 🤍 preeklampsi öngörülemeyen ama ilaçlarla ertelenebilen bi rahatsızlık aslında ben çok erken yakalandım ilk gebeliğimde ama şu an iyi gidiyor şükür. Ki ne kadar iyi gitse de 36-37 de alıyorlar doğuma riske atmamak için
papatyahanim1 suzan1234 ya benim dediğim abla daha riskli , böyle zaten gebelik zehirlenmesi yaşamış . Şimdi 2.ye hamile13 14 u bulan tansiyonu var yine almadı . Bir kez de hastanede 18 i.gordu. korkutan doktor olmamalı doktoru değiştir
superstar_00 suzan1234 Kesinlikle biz de şaşırmıştık nice acil sezaryana almıyorlar diye ama tansiyonu yüksek diye zararlı olabilir diye bir şey dediklerini hatırlıyorum size çok ama çok geçmiş olsun.