Arkadaşlar belki size fikir olsun die yazıyorum ben çocuk isteyip olmayanlar için .. öncelikle ben pcos hastasıyım … ve pcos olduğumu bilemeden evlenir evlenmez hamile kaldım ve betam 3000 lere kadar yükseldi ama kimyasal gebelik geçirdim düşükle sonuçlandı .. ve sonrasında da tam 9 ay tedavi gördüm .. benim sorunum yumurtalarımın büyümemesi ..bir çok ilaç kullandım tek doz ama kötü bir doktorun eline düştüğüm için benim umutlarımla oynadı ve beni neredeyse ameliyat edecekti … ama ben bir tüp bebek profu bir hoca ile yollarım kesişti … Adana da bu arada bu olaylar oluyor . İlk yaptırmanız gereken şey rahminizin şekline baktırmanız .. ikincisi tüplerinizin açık olup olmadığı eşinizde sorun var mı yok mu bunların hepsine baktırdıktan Snra … ona göre ilerliyoruz .. o zaman eşimin morfolojisi 0 olmasına rağmen o hekim bendeki olabilecek her sorunu ortadan kaldırdı ve 1 aylık bi tedavi ile suan 2.5 yaşında bir oğlum var …ve ben bu ay tekrar ona giderek yine aynı doz ilaçla tekrar gebelik elde ettim .. lütfen gittiğiniz doktorlarda eğer gerçekten oluşması zor sıkıntılı bi durum varsa mutlaka tüp bebek doktorları ile görüşün .. onlar direk tüp bebek yapmıyorlar … öyle sanılıyor ama önce normal ve doğal yoldan olmasından yana oluyorlar .. biz eşimle o kadar süreç ten yorulmuştuk ki o zaman doktora eşim bize tüp bebek yap die yalvardı .. doktor ben size asla tüp bebek yapmam bu kadının doğal yoldan çocuğu olacak demişti … malesef ki umut tacirleri de çok dilerim Allah isteyen hakkını verecek olan herkese çocuk nasip eder dualarım sizinle