irem_zengn papatyahanim1 34 haftadan beri nst sancılarım 100 lerde 3 cm açıklığım var 35 oldu hala doğmadı
papatyahanim1 Yagamin karnin böyle sertleşiyor mu , semsert olacak. Yatınca da bu sertlik olacakmış. Şiddeti artarak devam edecekmis
Yagamin papatyahanim1 Sertleşiyor evet yatınca da sert ama sancı artmıyor yani gerçekten anlayamıyorum bebek hareketiyle mi sertleşiyor sancı sebebiyle mi anlayamıyorum 🤦🏻♀️
bizzocone Yagamin benim de böyle karnım düzenli olarak sertleşiyor ama sancım yok Geçen hafta nstde 80i görmüştü sancım ama açıklık yok diye bir şey yapmadılar Yani sadece şiddetli sancı bekliyorum
papatyahanim1 Yagamin bana şey dedi 10 dakikada bir 5 dakikada bir sancı girerse bebek geliyor demek dedi
papatyahanim1 bizzocone kaç tane sancı olduğunu hangi saatte olduğunu not al , ama işte 10 dakikada bir 5 dakikada bir olunca bebek geliyormuş kaç haftalık bebiş
Yagamin bizzocone Herhangi bir şey hissetmiyorum dedim doktora karnın sertleşip yumuşamasıyla anlayabilirsin karnının 10-15 saniye kadar sertleşmesi durumlarını takip et sıklaşırsa gel dedi
Yagamin papatyahanim1 Evet bana da öyle dedi ben de hissetmiyorum ki ayırt da edemiyorum dedim karnımın sertleşmesini kontrol etmemi söyledi, her sertleşme bi kasılma demek aslında dedi düzenli olarak değilse yalancı sancıymış
bizzocone papatyahanim1 38+4 ama şiddetli sancım yok ki doğuracağım diyebileyim ne yapacağım evde falan doğurmayayım da 😂
papatyahanim1 bizzocone a demek ki bebiş gelmiyor aslında 10 dakikada bir 5 dakikada bir olsaydı anlardin
edabolukbasi3- papatyahanim1 34+3 de gebelik şekerinden yattım 70 80 lerde sancı geliyordu 35 de doğurdum
Yagamin edabolukbasi3- Yaa bende de gebelik şekeri var ve nst’de sancı görüldü 33+3’teyim doktor içinde tut zorla dedi 35e kadar en azından içerde kalsın bebek dedi 🥹 Siz doğum yaptıktan sonra bebeğiniz küvöze vs girdi mi acaba bir sorun oldu mu 🥺