Bilgiim sakın ameliyat olmayın 4 sene önce inanın birebir yaşadıklarınızı yaşadım her doktor başka bir şey söyledi sürekli iyi bir şey duyarım umuduyla farklı farklı doktorlara gittim ama hiç istediğim gibi cevaplar alamadım maalesef. Ameliyat,tüp bebek, histereskopi, laparoskopi hepsini teklif ettiler en son bir doktor buldum bana ne yaparsan yap sakın gidip ameliyat olma imkansız diye bir şey yok çikolata kisti, polipi olup farkında olmayan ve buna rağmen hamile kalan bir sürü hastam oldu bu zamana kadar dedi. Evet doğal yollarla çocuk sahibi olanlara göre biraz daha zor olabiliyor süreç buna kesinlikle katılıyorum ama gerçekten imkansız değil ben şu an 23+5 haftalık hamileyim ve inan bana hiçbir çaba sarfetmedim 1.5 senedir doktor bile gitmiyordum kötü şeyler duyup moralimi bozmamak için çünkü her seferinde en başa dönüyormuşum gibi hissediyordum. En son söz verdim kendime her şeyi akışına bırakıcam dedim düşünmedim hiç neden olmuyor olacak mı olmayacak mı diye psikolojinin bu tarz durumlarda insan vücudunu ne kadar etkileyebildiğini gördüm. Aklımdan çıktıktan kısa bir süre sonra önceden serum takmadan geçmeyen acısından baygınlık bile geçirdiğim regl ağrılarım tamamen geçti ağrı kesici bile içmemeye başlamıştım. 1.5 sene belki içimde unutmak için bir savaş verdim kendimle ama başarabildim ki benim eşimde de sorun vardı ileri hareketlilik yok denecek kadar azdı ama ona rağmen doğal yolla hamile kaldım. Biraz uzun oldu ama sizi çok iyi anlıyorum ve sakın umutsuzluğa kapılmayın diye yazmak istedim. Destek olabileceğim yardımcı olabileceğim bir şey varsada sormanız yeterli elimden geleni yaparım 🙏🏻🌸