Gamze550651 Kızlar bu haftaya kadar miğde bulantısı yoktu pazartesiden beri bir migde bulantiis var ama bebekten mi yoksa idrar yplu enfeksiyonundan mi yoksa bogazlardan mi anlayamadim ama hiç bişey yiyemiyorum 🤦♀️ sadece 2 kere istifra ettim ama onun dışında ayakta duramıyorum yiyemedigim için halsizim önerisi olan varmı nasıl geçer bulantı 😣
Betilunlu Gamze550651 canım geçicek merak etme 🧡 ben de 8. Haftada başladım çok şiddetli arttı daha sonra azalmaya başladı hiç merak etme 🧿
Selinnnce Gamze550651 canım benimde 6. Haftada başladı 5 hafta araliksiz surdu. Gunun her saati bulandi resmen. Simdi biraz daha hafifledi gibi ama yinede var. kendine iyi gelen yiyecekleri bulmaya calis. Hic bisey yiyemiyorsan gucten dusmemek icin yogurt ekmek ye
Betilunlu Gamze550651 ben de öyleydim yatıyordum yerimden kalkamıyordum,annem geliyordu temizliğimi ütümü yemeğimi yapıyordu allah bin kere razı olsun. Ama şimdi iyiyim en azından mutfağa girmeye başladım,sabah bulantılarım azaldı 🧿 14.haftadayım
Gamze550651 Selinnnce Çorba falan içiyorum boş miğde daha çok bulaniyor diye bişeyler yemeye çalışıyorum ama yok sanki biraz diniyor sonra yine aynı 😑 katlanacağız yapacak bişey yok 🤦♀️
Selinnnce Gamze550651 doktorunla konusup ilac isteyebilirsin. Bana verdi ilac ama hic bi ise yaramadi o yuzden icmiorm. Ama genelde herkeste ise yariyor o ilaclar
Sngl_mhmt Valla ben 17.haftadayım ilaçla ayakta duruyorum kan kusuyorum artık Rabbim kimsenin başına vermesin inşallah geçer sizinki
Gamze550651 Selinnnce Dün başka doktora gitmiştik o femi vit diye bir ilaç verdi pahalılığı yetmez gibi birde işe yaramadi bugün kendi doktoruma gittim hem muayene oldum hem şikayetimi dile getirdim ilaç verdi aç karnına iç iyi gelecek migdene dedi hastaneden çıkıp hemen aldım ve içtim şuan çok iyiyim çok şükür 😊 üstelik birşeyler de yiyebildim rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu süreçte sağlıkla kucağımıza alalım inşallah miniklerimizi 😍
AytenUmud benimkisi 11 haftasinda azaldi ama tam gitmedi ara sira yine cikartiyodum 20ci haftaya kadar sürmüşdü.