busra34__ Bebek arabası ve puset önerisi istiyorum kızlar ama bu puset takılan modeller uzun süre kullanılıyor mu ne zamana kadar kullanılıyor puset çıkınca normal kullanışı ne zamana kadar?
Dinolisoo busra34__ ben bu ara Pierre Cardin Pc Twist +plus Travel Bebek Arabasina bakmaya başladım aklım onda kalıyor. Fiyatı biraz yüksek ama içime sinen başka birşey bulamazsam sonunda bunu alıcam gibi
Esraa00 busra34__ ben asla önermiyorum çok büyük oluyor ağır oluyor bir yere sığmıyor Baston tipi öneririm hem hafif oluyor hem küçük,kullanışlı baya memnunum
ErsBegAs busra34__ yoyko cityyyy 🥰 6 ay pusetle rahat bir 4-5 yaşa kadar da öyle kulanılır da 2 yaşts bırakırım benn.. çook memnunumm
tubanurge busra34__ kraft Kenya model aldım katlandığında diğerlerine göre daha küçük ve tek elle kapanıyor kucağımda bebekle arabaya rahat koyabilrim diye düşünüyorum. Sürüşü de konforlu bence henüz bebeğim doğmadı kullanamadım. puset ve bebek arabası çift yönlü kullanılabiliyor
busra34__ Dinolisoo evet baktım şimdi güzel kullanışlı duruyor pusetle bebek arabası hesabı yapınca anca bence 20 normal geldi bana nedense 🥲hem puset hep bebek arabası diyr hrrhslde
Dinolisoo busra34__ aynen ben bebek arabasına kafamda max 15 ayarladım o bantta ilerliyorum ama dediğim gibi içime sinen birşey bulamazsam bunu alacağım
busra34__ Dinolisoo bakalım bende araştırıyorum ama kullanıp yine markasındna memnun kalan varsa burdan da öneri alırız bebiş😘
Nsakbra Elele allroad 3 aldım henüz kullanmadık ama evde kısa bi sürdüm travel sistem olmasına rağmen kolay kapanması manevraları tek elle kullanılabilmesi ve bagajda çok yer kaplamamasını sevdim, malzemesi de çok kaliteli
ErsBegAs busra34__ evet bir de baston tipler bana çok kırılacak gibi geliyor ya.. şık da durmuyorlar 🥹
Esraa00 busra34__ puset hep arabadaydı bebek arabası önemli bence Bence şıklıktan ziyade kullanma açısından rahatlık hafiflik önemli Büyük tip bebek araba alıp memnun kalan görmedim çevremde
Esraa00 busra34__ vallahi pusetli olan arkadaşım daha çok zorlandı 😅 İlk aylar zaten çocuk hareket halinde olmuyor ki Büyüyünce de etrafa bakıyor Şuan 6.ay bitti bebek arabasındayken etrafa bakıyor
bebektwo busra34__ puset öyle fılmlerde görulduğu gıbı hafıf bır şey değil yenıdoğan bebeği bıle ıcıne koyup sağ sola gezdırılmıyor ağır oluyor kadınlar için ama arabanın içinde puset mantıklı çünkü çocuk kucakta terlıyor. Kullanışlı araba önemli hafıf olması sızın tek başına bebek arabasını kucultmenız düğünlerde alışverıslerde bebeğin içinde rahat etmesı sızınde onu her açıdan kullanmanız kucultmenız onemli
Herseydenbiktim busra34__ Ben yoyko düşünüyordum askim ama kaynanam gil alınca ona kaldım mecbur onlara da bak istersen 🎀🐣