Fograt Kızlar selam, kız veya erkek bebekte hangi özellikleriniz bebeğinize geçti? Mesela göz rengi, burun ve dudak kimden aldı?
[silindi] Fograt herrrrrrr şeyini babadan aldı her şeyiniiiii. Sadece cinsiyet olarak bana benziyor sağolsun 😂😂😂
seher_3590 Fograt kızım hem babasına hem bana benziyor tam ortak yapım yani saçları gözleri aynı ben ağız burun yüz şekli aynı babası öyle ortaya karışık 😀🥰
Ehjfjsjs Fograt huy olarak herşey babadan ,🤐 görüntü olarak sac yüzü teni dayısı oğlum :)) şimdi kızm var oda az bana benziyor şu anlık
seher_3590 Fograt ama şöyle ilk doğduğu andan 2 yaşına kadar babasıydı aynı her gören öyle diyordu büyüdükçe banada benzedi azcık yani insan çocuğuna baktığında hem kendisinden hem eşinden birseyler görünce çok mutlu oluyor😀🥰
twobabymomm Fograt kızım eşimin bebekligi.gözleri kahve benden almış eşim ela gözlü bide burnu benim gibi Allah’tan 😂😂
Fograt Mesela saç ve göz rengi koyu olup da bebeği renkli göz ve açık saç rengi olan var mı? Sadece meraktan soruyorum tabiki en önemlisi sağlıklı olmaları 🫠
Dinolisoo Fograt o kadar merak ediyorum kiii. Eşim esmer kara kaş kara göz bir adam ben de kumral beyaz tenli yeşil gözlü biriyim. Şimdi sabah akşam Allahım nolur kızım bana benzesin diye dua ediyorum. Çünkü hep bana benzeyen bir kız çocuğu bildim bileli hayalimdir. Ama içimden bir his aynı babası olacak diyor ve çok üzülüyorum. Belki direkt yargılayanlar olacak ama benimde hayalim bu bana benzeyen bir kız çocuğu ne yapa bilirim kızlarrrr🥹😂
Fograt Dinolisoo umarım sizin genleriniz baskın çıkar eşinizin ailesinde de çekinik genler varsa benzeyebilir bence 😃
Dinolisoo Fograt benim taraf tamamen kumral. Abim sarışın mavi gözlü. Eşim taraftan annesi kumral renkli gözlü ama eşim babasına çekmiş. Şimdi bazen diyorum sana benzemesin falan diye küsüyor madem öyle sarışın adam bulsaydın diye😂😂