ilaydadgnn Merhaba hanımlar. Bugün sat a göre 9+2 haftalık gebe olmam lazımdı. Yüksek ihtimal geç döllenme demişti doktor o yüzden bekledim kalp atışı için. 6 haftalıkken kese gördük. Keseyi falan özelde gördüm. Kalp atışı için şehir hastanesine gittim büyük bir hevesle bu sabah. Kalp atışını göremediğini söyledi. Sat ı yanlış hatırlıyor olabilir miyim diye sorguladı ama emindim. 1 hafta sonra tekrar gel kalp atışı yok olması gerekiyor geç döllenme bile olsa dedi. Her şeye hazırlıklı ol kanaman olabilir dedi. Hastaneden çıktım 1-2 saat sonra işe gittim daha iş başı yapmadan tuvalette kanamam başladı bir anda. Direkt çıkıp özeldeki doktoruma gittim. Kontrol ettiğinde kesenin büyümediğini bebeğin oluşmadığını söyledi. Şimdiye kadar kalp atışı olmalıydı dedi. Zaten aktif şiddetli kanamam da var. Düşük yapıyorsun dedi. Birkaç gün bekleyeceğiz kendi kendine düşmezse kürtaj önerdi. Evde kendi kendine düşük yapan var mı? Neler yardımcı olur bu süreçte? Çok ügünüm kendime hala gelemedim ama bir işleme maruz kalmak istrmediğimi biliyorum sadece 😓
papatyahanim1 ilaydadgnn o zaman yaşadığın boş gebelik , benim de aktif kanama oldu kendi kendine düştü . Daha sonraki gebeliklerimde boş gebelik yaşamadım . 22 aylık oğlum var 37haftalik hamileyim
ilaydadgnn iremmomi şu an kanamam var ama tam düşük yaptığımı nasıl anlayacağım? Yapamazsam kürtaj olmam gerektiğini nasıl anlayacağım?
ilaydadgnn papatyahanim1 benim ilk geneliğim tedaviyle olmuştu şu an 2 yaşında. Bu kendi kendne olmuştu ama gelişmedi maalesef. Kürtaj olmadan kendi kendine düştüpünü nasıl anlayacağım? Kanamam var ama ağrım yok
bba0110 ilaydadgnn parça düşmesi oluyor hisseder ve görünce anlarsınız adetteki kan pıhtisi gibi degil biraz daha büyük parçalar geliyor onlar gelirse düşüğünüz olmuş oluyor
bba0110 ilaydadgnn benim 6 gun sürmüştü ilk gun parca seklinde geldi ve sonra normal adet kanamasi gibi devam etti 6 gun sonra bitti beyaza döndü akıntım sanırım parça kalmasi durumunda kanama devam ediyormus ayrica yinede kontrole gitmek gerekiyor sonrasinda kalmış mı baktırmak için
iremmomi ilaydadgnn zaten parça parça kan geliyor ve çok ağrınız oluyor en sonunda düşüyor kese ya da bebek
bozkurtttt Tek diyeceğim şey düşüğün ayağı içerde kalır eskiler haklıymış hemen hamile kaldım çünkü 2ay korunduktan sonra (rahim-ruhum toparlansın).Ayağının altına sıcak su torbası koy,bol sıvı tüket bağışıklığın düşmesin.Çok geçmiş olsun 🙏🏽
1kedili bozkurtttt düşüğün ayağı içeride kalır demişsiniz. Eskiler oyle mi der..Bende düşük yaptim 7.haftada… yeniden hamile kalabilir miyim hemen 🥺
bozkurtttt 1kedili hiç merak etmeyin kalırsınız 🙏🏽 bende kimyasal gebelik yaşamıştım 2aya hemen hamile kaldım oğlum şimdi 6yaşında 🌸
mervee2312 Merhaba ben de düşük yapmıştım tam 1 sene önce kendi kendine düştü bebek sonra parça kalmışmı diye kontrole gittim kalmamıştı kendiliğinden düşmüştü. Vücut sağlıksız gebeliği atıyor . Çok zor bir süreçti 3 ay korunmamı söylediler. Hemen vitaminlerime baktırdım. Zaten pcos vardı bende . Ek vitamin takviyesi derken 2 ay içersinde yeniden hamile kaldım . Hamdolsun şuan bir sıkıntı yok gebeliğimde. Allah daha iyi daha güzel kapılar açıyor en azından hamile kalabiliyorum diye teselli ediyordum kendimi. Allahın iziniyle yeniden kalırsın inşallah💕💕