Ygmr- Anne yanı beşik almak istiyorum park yatak istemiyorum öneriniz var mı park yatak bana çok büyük geliyor ayrıca odasını da yaptırdık 2 yaşına kadar idare etmeli en az 🐥
Yazmelegi_ Ygmr- büyük anne yani besik varmi bilmiyorum ama benim kullandığım da kızım 7 8 ay anca yatabilmisti❤️
glnzkrkmz Ygmr- ama şöyle bir şey var park yatak dışındakiler kullanışsız oluyor.önemli değil derseniz elele anne yanı beşik yazarsanız çıkacaktır
cizgilidefter Ygmr- 18 aya kadar kullanıldığı için ben de chicco next 2 me alacak gibiyim. Ya da kiwi nin var bu tarz, onlara bakıyorum
Ygmr- glnzkrkmz küçük heryere taşınabilir olarak düşündüm park yatak çok yer kaplıyor ve odamda bu kadar alanım yok
hamilesavis19 Biz her türlü ahşap beşik almayı planlıyoruz anne yanı, kademeli olanlardan. O da zaten markası önemli mi emin değilim doğal ahşap olması yeterli mobilyacılarda bile oluyor
Meleekdincc Ben babyplus anne yanı beşik aldım ama bence en fazla ayaklanana kadar kullanılır bu tarz anne yanı beşikler Allah korusun ayaklanmaya başlayınca düşme riski çok yüksek