hilalaselll4 Kızlar kaset test yaptım var mı çizgi yok mu anlamadım gitti başım ağrıdı artık nereye baksam çizgi görüyorum yapay zekaya sordum pozitif diyor bakar mısınız erken gebelik testini de yarın sabah yapmayı planlıyorum
smyyy95 hilalaselll4 aynen kaset genelde adet gecikmesinden sonra çıkarıyor diye biliyorum sen erken gebelik testi al bence
Akseec Albi markası çok iyi bir test düşük hcg yi de gösterir yalancı pozitif vermedi hiç gördüğüm. Sanırım senin de 2. Yumurtlama beklicez canım mecbur gebelikse de geç öğrencez anlaşılan
Akseec Canım benim yumurtlamaymış çatladı bugün de değerlendirdim bence sen de değerlendir 2. Kez yumurtladık büyük ihtimalle
hilalaselll4 Akseec ayy bilmiyorum ya ben de bugünü değerlendirebildim test de yaptım negatif zaten yarın olmam lazım bklm artık
Akseec hilalaselll4 bende aynıyım yarını bekliyorum ama akşam ovulasyon yaptım baktım silikleşmiş değerlendirdim hemen😁 yumurtlamadır inşallah tutar ikimizinde
hilalaselll4 Akseec ayy evet resmen aynıyız o zaman yumurtlama ise gerçekten yarın adet olacak mıyız🙄kafamda deli sorular ben ovulasyon yapmadım sabah mı yapsam yoksa sonra mı
Akseec hilalaselll4 evet adet tarihi ileri atar ben büyük ihtimal olacağım çünkü koyu ama pik kadar koyu değil testim