33+3 deyiz şuan. 4 gün önce bel ağrısı adet sancısı, karında sertleşme ve bebeğin toplanmasiyla hastaneye gittim nst de sancı çıktı 80 lerde yatiralim dediler hemen duzensiz ama sık geliyordu. Erken doğum olabilir diye durdurucu ilac uyguladilar ertesi gün durunca eve çıkardılar. Üstünden 2 gün geçti gece aşırı yoğun sanci ve kasık kisminda yogun baskiyla uyandim dedim kesin geliyor çünkü tam bacak aramda çok aşağıda hissettim . Hemen hastaneye gittik sanci yine çoktu ultrasondan bakıldı rahim ağzı kapali ve uzunluk 37 mm dedi. Bebek aşağıda kanala dayanmış. Yani doktorda tam birşey demiyor bebek geliyor mu gelmiyor mu anlamadim . Sancı durdurucu adalat verdiler onu kullaniyorum. Ciğer gelistirici de vurdular. Doğum yapan anneler bebeğim ne zaman gelir tahmini böyle olunca nasıl oluyor cok asagida oldugunu hissediyorum yogun akıntı başladı degisik tuhaf hissediyorum .Daha erken durur mu acaba en azindan 35 i gorseydik.Her an gelicek gibi duruyor ya ilk gebeliğim birde birşey de anlamiyorum .